Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy oldjam meg a már megvásár...

Hogy oldjam meg a már megvásárolt dobozos sörök átcímkézését?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó kategóriába raktam-e, de talán tud valaki segíteni.

A lényeg az, hogy szeretnék alkoholmentes dobozos söröket átcímkézni alkoholosra, NEM eladni akarom, egy ismerősömet akarom átverni vele, mivel sokat piál és el akarom nála érni placebó hatásként hogy "berúgjon" tőlük, majd másnap, vagy pár alkalom után elmondanám neki, hogy 1 ml alkohol sem volt bennük, szóval most, hogy jól érezte magát úgy, hogy be se piált megpróbálhatná ezentúl magától is.

Van erre valami technika hogy át tudjam őket valahogy címkézni, hogy ne legyen feltűnő? Az ízét gondolom megismerné, hogy nem az amit szeret, de gondoltam hogy olyanra címkézném, amit nem ismer még, és azt mondanám hogy azért vettem hogy most kipróbáljuk ezt a fajtát is.

2023. ápr. 22. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Dobozos sört nem, mivel azt nyomtatják az alura. Üvegeset esetleg, azok matricázva vannak. El kell találni azt a nedvesítést, hőmérsékletet amivel le tudod szedni roncsolás nélkül az alkoholosról, majd átrakod a mentesre.

Ettől függetlenül semmi értelme annak amit tervezel.

2023. ápr. 22. 10:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az üvegeset először elvetettem, mert abból elég kevés fajta alkoholmentes van, viszont jobban belegondolva talán azzal járok jobban. Csak fura lesz, hogy eddig dobozos lett véve mindig, most meg üveges, ezért lenne jó, ha a dobozosra is lenne valami megoldás.
2023. ápr. 22. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Olyan megoldás amit te, otthon kivitelezel, nincs rá.
2023. ápr. 22. 10:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Bár ha jobban belegondolok, az üvegesnél nem annyira feltűnő ha kicsit szarul van rajt a címke, elég soknál láttam már össze vissza felragasztott, meg kicsit szakad címkét is.
2023. ápr. 22. 10:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Simán töltsd át a rendes sör üvegébe, tudsz venni kupak lezáró eszközt párezer Ft-ért.

Amúgy valószínűlegfel fog neki tűnni, hogy nem jó a sör.

A placebó hatás meg tényleg működik, de nem lesz tőle.mocsár részeg, csak szalonspicces.

2023. ápr. 22. 13:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez jónak tűnik :) mi a pontos neve ennek a lezáró eszköznek? Nem találom sehol.
2023. ápr. 22. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Feles pohár a lezáró eszköz és 50 vagy 100 forintos a nyitáshoz használt segédeszköz. Így átcímkézni sem kell, elég áttölteni.
2023. ápr. 22. 19:06
 8/10 Salx Narval ***** válasza:
Olyan ismertebb márkájú dobozos sört keress amin nem virít a zéró, szűz, v a Oo- felirat és lehetőleg ne kék és sárga színű legyen. Vannak ilyenek is, én már nézegettem. Ha ismeri a márkát nem fogja nézegetni a dobozt hidd el. Érdemes jó minőségűvel próbálkozni, mert ha nem ízlik neki akkor lőttek a kísérletnek. Én már ittam olyan jó ízűt is ami simán bevállalható ha valakinek ez opció, viszont a többségük tényleg pocsék és egyből kiszúrható. Szerintem nem fog részegnek tűnni bármennyit megitatsz vele, viszont lehet, hogy idővel kérni fog mellé egy-két pohárka rövidet ha elmarad a várt hatás, mármint ha tényleg ennyire piás a srác.
2023. ápr. 23. 05:51
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 szerintem hamarabb fogja megkeresni a sör alkoholfokát, ha nem jön a hatás, mint hogy felest kérjen. Aztán borul minden, és jön a dupla feles, hogy átverték.

#kérdező:

Az alapkoncepció rossz. Nem lesz akkora a placebo hatás, mint a megszokott kellemes bódultság. Így hiába is kupakolsz, hiába lesz finom, ha azt fogja érezni kettő után, hogy ez ló fing. Hoz magának majd egy rendeset a hűtőből, és ihatod majd egyedül tovább a sok nullát.

Ha nem akar változtatni, nem fog. Ha ez kell neki levezetésnek munka után, akkor ez az ő döntése, és mint ismerőse sem tehetsz semmit, mint hogy megpróbálod párszor finoman lebeszélni erről, aztán tiszteletben tartod a döntését. Sokkal egyenesebb így, mint trükközni, amiben benne van, hogy előbb-utóbb megunja, és kihúzhatod majd az ismeretségi körödből.

2023. ápr. 26. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Itt már megoldották csak fordítva."Nálunk 350ft-nal kezdődik az alja. De nem ez a probléma. Hanem mindegyikre rá van írva , hogy 4,7-5%alkohol és közbe mindegyik alkoholmentes. Egy ládába 1 üveg alkoholos sor van. Hiába vesz valaki Heinekent is az itt drága, az is alkoholmentes. Csak rá van írva , hogy van benne. A gonosz így szívatja az embereket itt. De szerintem otthon is ez lesz hamarosan."
2023. jún. 7. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!