Satu szakértő Uraim! Az alábbi satu márkákból szeretnék egyet választani. Kennedy, Berger, Strend Pro, MSW.. Vélemény?
Ajándékba szánom. A YORK márkát az illető az ára miatt túlzásnak tartja. 150mm-es pofa szélességet szeretne. És, amit én ráköltenék az 60ezer Ft körül lenne.
Más márkát is szívesen meghallgatok.
Azt olvastam az öntvény satuk a jók, de nem igen találok.
Berger: [link]
Kennedy: [link]
Strend Pro: [link]
MSW: [link]
Ha ajándékba veszed, miért szól bele az ajándékozott az árba?
A Stend Pro az gagyi. Az MSW az csak 120mm pofákkal van kialakítva. A Kennedy fix, és egyébként prémium szerszámgyártó, a kézi szerszámaik jó minőségű acélból vannak. A Berger pedig forgózsámolyos.
Ha kell a forgózsámoly, akkor a felsoroltakból a Bergert venném. Ha nem kell, akkor a Kennedyt.
1# nem szól bele az árba.
Én 1 linket venném.
Túlzás neki a York a satu ára. Nem szabott határt, csak túlzás szerinte.
A kérdező viszont maximalizálta az árat 60E körülire.
A túlzás, az nem értékhatár, a 60E viszont az!
Jujj :D
Véleményt kértem a satukról.
De, hogy mindenki megnyugodjon. Régóta nézegeti a satukat... megbeszéltük, hogy a születésnapjára kap tőlem egyet. :) Ő kb egy 20ezres satut venne, lebeszéltem róla. Említettem neki régebben a YORK márkát. Mondta, hogy ő annyit nem használná, így számára annak a satunak az ára túlzás.
Őszintén én sem költenék rá, 100-150ezer felett. De azért egy normálisat szeretnék neki, ami nem hajlík el és a pofák is biztosan tartják az anyagot.
Csak Kisvárdai satut vegyél! 60ezerért pont kapsz is KV 150-es satut teljesen új vagy felújított állapotban a jofogason. Én 20ezerér vettem egy régi rozsdásat néhány éve azóta felújítottam és jól működik.
Szóval csak magyar satu! Kisvárdai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!