Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Satu szakértő Uraim! Az...

Estel.19 kérdése:

Satu szakértő Uraim! Az alábbi satu márkákból szeretnék egyet választani. Kennedy, Berger, Strend Pro, MSW.. Vélemény?

Figyelt kérdés

Ajándékba szánom. A YORK márkát az illető az ára miatt túlzásnak tartja. 150mm-es pofa szélességet szeretne. És, amit én ráköltenék az 60ezer Ft körül lenne.

Más márkát is szívesen meghallgatok.

Azt olvastam az öntvény satuk a jók, de nem igen találok.

Berger: [link]

Kennedy: [link]

Strend Pro: [link]

MSW: [link]

2023. márc. 27. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha ajándékba veszed, miért szól bele az ajándékozott az árba?

A Stend Pro az gagyi. Az MSW az csak 120mm pofákkal van kialakítva. A Kennedy fix, és egyébként prémium szerszámgyártó, a kézi szerszámaik jó minőségű acélból vannak. A Berger pedig forgózsámolyos.

Ha kell a forgózsámoly, akkor a felsoroltakból a Bergert venném. Ha nem kell, akkor a Kennedyt.

2023. márc. 27. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:

1# nem szól bele az árba.

Én 1 linket venném.

2023. márc. 27. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 Mar pedig a kerdesben ez van: "az illető az ára miatt túlzásnak tartja".
2023. márc. 27. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Túlzás neki a York a satu ára. Nem szabott határt, csak túlzás szerinte.

A kérdező viszont maximalizálta az árat 60E körülire.

A túlzás, az nem értékhatár, a 60E viszont az!

2023. márc. 27. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez sem igy van, mivel a kerdezo ugy fogalmazott, hogy 60 eft KORUL. Az altala linkelt satuk kozul is csak egy van 60 eft alatt, azaz pont hogy nem ertekhatart irt le.
2023. márc. 27. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Illetve en sem azt irtam, hogy az ajandekozott hatart szab az arnak. Ugy f9galmaztam, hogy miert szol bele? Ebben semmilyen hatarozo nincsen.
2023. márc. 27. 18:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Jujj :D

Véleményt kértem a satukról.

De, hogy mindenki megnyugodjon. Régóta nézegeti a satukat... megbeszéltük, hogy a születésnapjára kap tőlem egyet. :) Ő kb egy 20ezres satut venne, lebeszéltem róla. Említettem neki régebben a YORK márkát. Mondta, hogy ő annyit nem használná, így számára annak a satunak az ára túlzás.

Őszintén én sem költenék rá, 100-150ezer felett. De azért egy normálisat szeretnék neki, ami nem hajlík el és a pofák is biztosan tartják az anyagot.

2023. márc. 28. 15:33
 8/9 A kérdező kommentje:
A forgózsámoly az mire is jó pontosan?
2023. márc. 28. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak Kisvárdai satut vegyél! 60ezerért pont kapsz is KV 150-es satut teljesen új vagy felújított állapotban a jofogason. Én 20ezerér vettem egy régi rozsdásat néhány éve azóta felújítottam és jól működik.

Szóval csak magyar satu! Kisvárdai!

2023. márc. 29. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!