Melyik a jobb stihl ms500i vagy ms 661?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 10:45
1/6 A kérdező kommentje:
Vállalkoznák vele rönkdarabolásra illetve tüzifa vágásra használnám.A cél hogy minél hamarabb kész legyek az adott feladattal.Jól gondolom hogy 50-60 cm átmérő felett jobban kijön a teljesítménye a ms661-nek?
2023. márc. 18. 11:38
2/6 anonim válasza:
Én az MS661-re szavazok. Mégpedig azért, mert az MS500i túl modern, injektoros, stb, tehát több a hibalehetőség, kényesebb. Amúgy ha vállalkozni is akarsz, ekkora nagy gép mellé kell egy kissebb is, pl egy MS251, az MS661 nem arra való, hogy azzal vágj és darabolj minden szart.
3/6 A kérdező kommentje:
Már benne vagyok a válallkozásba csak szeretném bővíteni gépparkott most jelenleg egy 261 c-m és egy 362 c-m em van.De sokszor már előfordúl hogy kevés a 362 úgy érzem.
2023. márc. 18. 15:08
5/6 anonim válasza:
Egy percig nem gondolkodnék azon az állaton, hiába drága. Már az érzés miatt megéri az utolsó fillérig, és még ott a lóvé, amit keres.
6/6 anonim válasza:
Áh, azt is visszavonom, hogy drága, a költséges szót kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!