Baj, ha nagyon suvit a forro vizes csap megnyitaskor? Most csereltem benne betetet. Eddig nem volt ilyen hang.
Szívesen!
"Meg egy erdekesseg. Ha gyengen vagy kozepesen nyitom meg azt a csapot, akkor suvit, ha teljes erovel, akkor nem."
Igen, erre gondoltam amikor írtam a perlátoros tanácsot, ugyanis teljesen kinyitott állapotban már nem magánál a szelepfelsőrésznél lesz a legszúkebb keresztmetszet, ott nem fog fojtani és ezáltal berezegni és sivítani, hanem a perlátornál, főleg ha az víztakarékos, ez viszont már nem hajalmos hangadásra, mert csak egy műanyag sugárszabályzó, vagy más néven turbulátor.
Kerdes:
mit kell csinalni, ezt hogy kell megjavitani: ha a zuhanyrozsaval zuhanyzok, kozben kellemetlenul csorog a labamra a kadtolto csapbol a jeghideg viz es forditva: a kadtolto csapot mikor hasznalom, gyengen a zuhanyrozsa is spriccel.
Bocs, hogy nem írtam. Most olvasom csak.
Tipusa…
Hat, olyan 50 evvel ezelőtti, szocializmusbeli fajta.
Fekete a zuhanyváltó gombja?
Azt nekem KGST-s csaptelepként emlegették egy szerelvényboltban..
Lehet hogy én azt már cserélném koplletten, ha ilyen baja van.
Fekete, ja.
Kompletten nem annyira akarom…azt most nincs kedvem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!