Baj, ha nagyon suvit a forro vizes csap megnyitaskor? Most csereltem benne betetet. Eddig nem volt ilyen hang.
Aha…ertem.
Jelenleg nincs szomszedom,se jobbra,se balra, se alattam. Csak fent. Ilyen is van,tokjo!
Most laknak alattam is, pont az elobb lattam. Neha laknak alattam. Most eg naluk a villany.
Eddig nem szoltak.
Ha szolnak is, mit tudok csinalni? Mit lehet tenni?
Koszi a szakszeru valaszt. Igen, negyed fordulat az egesz.
Akkor ezt fogom tenni. Ha szolnak. Vagy esetleg magamtol is. De ahogy magamat ismerem…
Tavalyelott szeptemberben en is halloottam valahonnan sivito hangot. Valami rettenetes volt. Irtam felso szomszednak, aki alberletbe adja ki a lakasat, de visszairt,hogy mar nem az ove a lakas. Aztan par nap mulva a suvites megszunt. Nagyon kelkemetlen hang volt,nagyon idegesito!
Szoval tudom milyen. Már ha az az volt. Nem tudom, mi volt.
Igen, az jó ötlet ha megkérdezed.
Még amit hozzáfűznék: ha éppen a lépcsőházban tartózkodom egy szinttel lejjebb amikor használják a vízcsapjukat, zeng ott minden a lakásuk körül.. Szóval még azt tudnám tanácsolni, hogy nyiss csapot és közben menj lakáson kívülre, főleg ha közel tudsz menni a fürdőszobához és kívülről is hangos, akkor az nagyon árulkodó tud lenni mennyire zavarhat másokat.
Na, akkor nem csak engem zavarnak az ilyen dolgok :-) Bizonyára vízcsap volt zajos fölötted lakónál is.
Lehet, hogy a vizcsap volt zajos, igen. Kb. egy hetig tartott, de őritő volt. De orultem, mikor megszunt.
Na, az jo otlet, hogy menjek ki, mikor fokyik aviz es hallgatozzak! Megcsinalom.
Meg egy erdekesseg. Ha gyengen vagy kozepesen nyitom meg azt a csapot, akkor suvit, ha teljes erovel, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!