Milyen szerszámkészletet vegyek a férjemnek?
Te szívesen dolgoznál olyan szerszámokkal amit a feleséged vett.
Szakmai érv a kiválasztásnál : olyan cuki sárga volt a nyele.
12.
Az asszony megveszi a férjének a szerszámokat, cserébe a férj meg megveszi a feleségének a szemfestéket a púdert meg a melltartókat.
Pár ötlet.
Próbáltam már ilyen szettet, úgy gondolom ár/érték arányban elég jó, de nem ipari minőség. Bár ismerek olyat, aki napi munkára használja.
Nekem van egy ilyen, árban hasonló, kevésbé lityi-lötyi mint az első, pár torxot eltörtem már belőle, hobbi autószereléshez használom.
Közepes minőségű üthető csavarhúzó, ez nagyon hasznos:
Alsó-közepes fogó készlet, a 2 komponensű nyél idővel elkezd forogni a szerszámon, de olcsó:
Közepes villáskulcs készlet, ha úgy igazából belekapaszkodik az ember, nagy keménységű csavarfejeken nyúlik, de otthonra tökéletes lehet. Nem egy Aldis-Lidls és nem is Stanley vonal:
Majd összeollózod, ahogy gondolod. Az utalvánnyal az a "baj", hogy általában olyan helyekre ahol valóban jó áron valamilyen minőséget lehet kapni, nem jár utalvány. Praktikerbe, Obiba csak vackok vannak, legjobb márka a Stanley és a Neo Tools, mindkettő borzasztóan túlárazott alsó kategóriás vacak.
Esetleg a szerszámoutletben (kőbányai szerszámáruház, van webshopjuk is) meg lehet kérdezni, hogy van-e kuponvásárlási lehetőség. Ott lehet kapni Milwaukee, King Tony kéziszerszámokat, mindkettő nagyon jó. Bár nem olcsók. De még mindig jobb, mint a "praktikerprémium".
Én is rábíznám egyébként. :)
Ne vegyél neki. Nem bántásból. Ez ugyan olyan személyes dolog, mint mondjuk neked a táska.
Vegyél utalványt, vagy menjetek el együtt a boltba és fizesd ki amit választ.
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de írtam privátban!
🙂
Itt lehet valogatni.
Egyebkent nem jo keszletet venni, mert sok sz.rt is eladnak a keszletekben. Jobb mindenfele szerszam: mas-mas markak.
Egy Bosch/Milwakee biztos jo, csak dragak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!