Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen szerszámkészletet...

Milyen szerszámkészletet vegyek a férjemnek?

Figyelt kérdés
Csak egy általános jó minőségű szerszámkészletet szeretnék neki venni, amiben viszonylag minden megtalálható a ház körüli teendők elvégzéséhez. Mindent megtud csinálni, csak most költöztük új házba, és mindent az apukájától hoz mindig. :) Behajtója már van, meg fúrója. Kulcsok, fogók, csavarhúzók kellenének leginkább. Nélküle nem tudok most menni vásárolni, muszáj a netről rendelnem, de azt sem tudom hol kezdjem a nézelődést. Kb 30-40 ezret szánok rá! Köszönöm, ha válaszolsz! :)

2023. jan. 17. 16:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

Te szívesen dolgoznál olyan szerszámokkal amit a feleséged vett.

Szakmai érv a kiválasztásnál : olyan cuki sárga volt a nyele.

2023. jan. 17. 20:07
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
#11: Hát épp azért kérdezősködik itt, mert normálisat akar venni, ne szóld már le.
2023. jan. 17. 20:21
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

12.

Az asszony megveszi a férjének a szerszámokat, cserébe a férj meg megveszi a feleségének a szemfestéket a púdert meg a melltartókat.

2023. jan. 17. 20:55
 14/20 A kérdező kommentje:
Jajj! Elszabadultak az indulatok! :) Születésnapjára venném, és csak ilyen alapokat, amihez nem kell különösebb tudás részemről (pl. csavarhúzó, kombinált fogó, villáskulcs). De minden készletben van olyan, amiről nem tudom, hogy mi. Úgyhogy lehet, hogy inkább összeválogatok inkább pár dolgot! Különben ő már vett nekem szemhéjpúdert, és eltalálta, azóta is használom! ;) Az ajándékutalvány nem rossz ötlet! Köszönöm a válaszokat!
2023. jan. 17. 21:08
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Pár ötlet.

Próbáltam már ilyen szettet, úgy gondolom ár/érték arányban elég jó, de nem ipari minőség. Bár ismerek olyat, aki napi munkára használja.

[link]

Nekem van egy ilyen, árban hasonló, kevésbé lityi-lötyi mint az első, pár torxot eltörtem már belőle, hobbi autószereléshez használom.

[link]

Közepes minőségű üthető csavarhúzó, ez nagyon hasznos:

[link]

Alsó-közepes fogó készlet, a 2 komponensű nyél idővel elkezd forogni a szerszámon, de olcsó:

[link]

Közepes villáskulcs készlet, ha úgy igazából belekapaszkodik az ember, nagy keménységű csavarfejeken nyúlik, de otthonra tökéletes lehet. Nem egy Aldis-Lidls és nem is Stanley vonal:

[link]

Majd összeollózod, ahogy gondolod. Az utalvánnyal az a "baj", hogy általában olyan helyekre ahol valóban jó áron valamilyen minőséget lehet kapni, nem jár utalvány. Praktikerbe, Obiba csak vackok vannak, legjobb márka a Stanley és a Neo Tools, mindkettő borzasztóan túlárazott alsó kategóriás vacak.

Esetleg a szerszámoutletben (kőbányai szerszámáruház, van webshopjuk is) meg lehet kérdezni, hogy van-e kuponvásárlási lehetőség. Ott lehet kapni Milwaukee, King Tony kéziszerszámokat, mindkettő nagyon jó. Bár nem olcsók. De még mindig jobb, mint a "praktikerprémium".

Én is rábíznám egyébként. :)

2023. jan. 17. 23:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne vegyél neki. Nem bántásból. Ez ugyan olyan személyes dolog, mint mondjuk neked a táska.

Vegyél utalványt, vagy menjetek el együtt a boltba és fizesd ki amit választ.

2023. jan. 18. 08:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy aktuális-e még, de írtam privátban!

🙂

2023. febr. 13. 15:34
 18/20 MJozsi44 válasza:

Itt lehet valogatni.

[link]

Egyebkent nem jo keszletet venni, mert sok sz.rt is eladnak a keszletekben. Jobb mindenfele szerszam: mas-mas markak.

Egy Bosch/Milwakee biztos jo, csak dragak.

2023. jún. 13. 20:40
 19/20 MJozsi44 válasza:
2023. jún. 13. 20:49
 20/20 Punisher62 válasza:
A legjobb szerintem,de nem olcsó: A beta szerszámok.
2023. szept. 24. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!