Milyen szerszámkészletet érdemes venni?
Emagon nézegettem a szerszámkészleteket, melyik érdemes megvenni?
Tudom hogy nem profi szettek meg stb, de engem az érdekelne hogy a felsoroltak közül melyik a jobb választás? Persze értelemszerűen az amelyik több részes.
Én azt mondom tök mindegy melyiket választod,ránézésre mind egy kaptafára készült.
Ahogy az előttem szóló írta csodát nem kell várni tőlük.
Ezek a készletek csak és kizárólag abban az esetben jók,ha valakinek semmi,totális nulla a szerszámkészlete,és csak a szakember kiérkezéséig akarja elhárítani a problémákat.
ezek a flinke meg möller és társai cuccok nagyon silányak,és olyan gyenge anyagokból van hogy alkalmatlan pl egy berohad csavart kiszedni vagy pl egy fogóval szét/-kitekerni egy 30 éves csövet.. Az hogy CR-Vanadium steel van rá írva az vicces:)) inkább bili acélnak nevezném. Szép, mutatós,meg kis barkácsoláshoz elmegy és hogy relative olcsó,de az első problémásabb akadálynál kijön a gyenge minőség.
Henry ford azt mondta : "Nem vagyok olyan gazdag hogy olcsó szerszámokat vegyek" pedig neki aztán volt pénze:))
Én ilyen márkákat nem vennék. Persze jó márkásat se, mert arra meg nincs pénzem :)
Inkább apránként veszem, darabonként, elfogadható minőségűt - mindig amire éppen szükség van. Így szépen eloszlik a költség az évek alatt, és közben mindig van kis fejlődés-sikerélmény.
4/4-essel teljesen egyet értek,de ahogy említetted az idő,idő,és idő.
Közel egy millát beleöltem a műhelyembe az elmúlt 7-8 év alatt,de még nekem sincs meg mindenem amit szeretnék,és most itt legfőképpen kézi szerszámokról,ill kisgépekről beszélek.
Egy ilyen olcsó készlet időnként "életmentő" is lehet.
Viszont én azt elvárom a kérdezőtől,h ha megrendeli valamelyik készletet,és le is teszteli élesben,akkor megírja,h hogyan szerepelt az adott szerszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!