Faelgazosito kazanban lehet apritekkal tuzelni?
2 ne haragudj, de ezt rosszul tudod.
eloszor is a leirasaban is benne van, hogy a kemenyfa kevesbe gazosodik, mint a puha, igy kevesbe alkalmas faelgazositoba (eleg, de a puha jobb)
masreszrol nincsenek benne szenzorok: egy homerseklet erzekelo van max a fustgaznal, nincs lambda meg ilyesmi (mindegyikben).-
harmadreszt az apritek is tisztan eg, ha szaraz.
kozben megtudtam, hogy csak egy racsot kell berakni a garatba, hogy ne hulljon at azonnal illetve celszeru also legbefuvosat hasznalni (mint pl az Atmos generatoros verzioi), azzal szepen el lehet egetni az apritekot is.
annyi ertelme van, hogy ebbol all rendelkezesre sok olcson es sajnos nem adagolhato, mert agas bogas, nagyra van vagva, igy csigas vagy egyeb behordoval nem lehet bevinni.
mndenesetre koszonom a valaszt!
Pufferem van, koszonom, vegyes kazanom is hasznaltban sikerult beszereznem egy franko atmos kazant, a vegyest meg jo aron el tudom most adni.
kiprobaltam apritekkal is es szepen mukodik:)
a kerdes nem az volt, hogy jobban mukodne-e faval :) hanem az, hogy apritekkal mukodik-e
mint irtam, az apritek rendelkezesre all idezojelben "korlatlan" mertekben.
tehat inkabb bevallalom, hogy melosabb, vagy kisebb hatasfoku (nem gondolom), mintsem vegyek fat csak azert, mert azzal jobb.
erti?:)
miert lett volna felesleges?
a sima vegyestuzelesunel jobb hatasfoku apritekra is. pont azert cserelnem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!