Hogyan tudnám felragasztani a led csíkot, ha a felület nem teljesen sima?
Vettem egy rgb led szalagot, távirányítós, konnektorba kell csatlakoztatni. A hátulja ragasztós, viszont a szekrényem mögé szeretném ragasztani, máshol nincs konnektor, és nem szeretném a fény pontokat látni, a szekrény mögött a falról szépen verődik vissza a színes fény. A szekrény hátuljának felülete nem teljesen sima, ezért elég hamar le is vált róla.
Próbáltam pillanatragasztóval, de az a szalag ragasztó részén nem kötött meg, csak szétfolyt, a szekrény hátulja pedig elkezdte beszívni, ezért semennyire nem használt.
A led csík ragasztója a melegedése hatására egy idő után enged. Mit tudok tenni, hogyan tudom rögzíteni? Ötletek?
A ragasztást úgy kell elképzelni, hogy a csík függőlegesen fut a szekrény két hátsó oldalán, meg felül vízszintesen. (Bocsi, ha nehezen érthető, ahogy elmagyaráztam)
Igazából sínbe kéne tenni.
Őszintén szólva amikor leesett asszonynak a cipőfeltörés elleni szalagjával ragasztottam vissza.
Ennek két hete, még nem esett le újra.
Leukosilk a neve, gyógyszertárban árulják és alkohollal el lehet távolítani ha később leszedés után ragacsot hagy maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!