Egy potméter 3 (5) lábát hogy tudom egyszerre megolvasztani forrasztópákával, hogy ki tudjam venni?
Még mindig köszönöm!!
BÚÉK Nektek!
Még nem mertem neki állni a munkának (de ma már megteszem).
(Kívártam, hogy legyen rá nyugodtan időm)
Kíváncsi leszek (jó hogy')
Hogy lehet e dolgozni olcsó ónszippantó val....
Még mindig bízom benne.... Pláne hogy ez van
Persze ha azon múlik, veszek drágát is még akár ha 10000 is... Mert a másik alternatíva az hogy rossz marad a kombó.... Amit ugye nyilván nem választok
Persze még mindig itt van szalaggal való próbálkozás lehetősége is, amit úgyszintén Nem hagyok ki, ha a helyzet úgy kívánja.
Majd jelentkezem hogy mire jutottam....
Nagyon köszi mindenkinek az eddigieket (is)
Mert mint ahogy írtam a szándékaim ban, vettem is (azt is)
Körülbelül 1100 Ft volt egy kis tekercs
Az onszivo szalag akkor jo, ha a kiforrasztas utan a maradek forraszanyagot el akarod tavolitani.
Olcso onszivoval is lehet dolgozni, nem sziv olyan erosen es relative gyorsan tonkremegy (50-100 szippantas), de hasznalhato.
Tegnap délután és este sikeresen megcsináltam a munkát. Nem volt egyszerű az on szippantó val dolgozni... Erősen kell fogni mert amikor szippant, igyekszik elmozdulni. Küzdöttem vele,... És használtam az onszívó szalagot is... Végül is mondhatom hogy a kettő együttes használatával értem célba. Nagy öröm volt amikor megtapasztaltam hogy sikerült a beavatkozás. Nem serceg nem recseg
Rendesen szól
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget...és B.Ú.É.K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!