Egy potméter 3 (5) lábát hogy tudom egyszerre megolvasztani forrasztópákával, hogy ki tudjam venni?
Nagyon köszönöm!!
Már szerkesztettem egy olyat is amit én szívok...(még nem használtam)... De ma megyek a közeli nagyvárosba, azért inkább megpróbálok venni)
Egy körülbelül félméteres slag,.. kb 5 mm es átmérőjű lyukkal
A végére rá applikál tam egy teljesen fém golyóstoll külső burkolatát...
Úgy gondoltam amikor már látszik hogy megolvadt a forrasztó ón, azzal le szippant m.....
Ha nem kapok a nagyvárosban, akkor valszeg használni fogom...
De nagyon köszi az ötleteket hogy hol keressem többek között
Valószínűleg én vagyok béna, de én ónszívó szalaggal, bármilyet vettem, csak taknyoltam. Ónszippantóval lehet dolgozni.
Bizonyos körülmények között az ónszívó szalag (nem szippantó szalag) valóban kíméletesebbb lehet, de az nem a te eseted. Neked ónszippantó kell.
Nagyon köszönöm a segítséget
És ha esetleg nem kapnék Győrben...
Mit gondolsz magam által szerkesztett szippantó ról?
Tudom ólom meg egyebek.... De szerintem nem jutna el a tüdőm ig vagyis a számig
Minden szippantás után egyből ki is fújnám azt a kis gázt-gőzt ami bejön a csőbe
Persze mindenképpen megpróbálok venni....(Praktiker...)
Őszintén. Ér ennyit az egész? :D Nem írtad hogy mihez kell, miben van ez a potméter, de lehet hogy az egész eszközt meg tudod venni pár eft-ért. A száddal ne szívogasd, van az a szint, mikor el kell engedni a dolgot szerszám/eszköz hiányában, ez az.
Ha nem találsz ónszívót (biztos hogy találsz), akkor hagyd, majd ha lesz megcsinálod. Én a HQ elektronikától rendeltem 1600+990ft postaköltségért.
Egyébként nélküle is ki lehet venni, de ahhoz rutin kell. Ami láthatóan (nem rosszindulatú megjegyzés) nincs.
200 wattos kombó (nagyon régi)
Eredeti Hugh & Kettner
Rutin az tényleg nincs
Remélem fogok kapni valahol Győrben
Köszi a segítséget!!
Kaptam is Győrben a praktikerben 1200 Ft
Köszi köszi köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!