GRAPHITE gépekkel mik a tapasztalatok?
Rendeltem egy ilyen csavarbehajtó készletet. Hobbi barkács célokra szeretném használni.
Nagyobb fúrásokra van hálozati gépem és egy ütvecsavarozó is akad szóval tényleg csak kissebb munkákra használnám.
Volt egy nagy betonvésőm ilyen márkájú, nincs negatív tapasztalatom róla.
Parkside kütyümből annál több van, abból eddig egy bekrepált de gariba cserélték
Amire neked kell, ennyi penzert tokeletes. Parksidebol ennyiertnem kapsz hozza sem ilyen taskat, sem lampat.
A Graphite az egyik legjobb barkacsgep gyarto, horonyvagojuk is teljesen oke.
Nekem van MATRIX nevű és pont ilyen a csavarozó, a töltő és az akku is.
Hobbira jó.
Nem zárkózom el a "sajátmárkás" olcsóbb gépektől. Otthoni alkalmankénti hobbi célra ezek is lehetnek jók.
De ennyiért szerintem nem olcsó. Múlt hónapban LT sorozatú, tehát félipari Metabot vettem, kofferrel, töltővel 2 db 3Ah-s + 1 db 2Ah-s 18V-os akkuval, 3 év garanciával. Igaz, hogy ehhez lámpát nem adtak, de pl alkatrész 15 év múlva is lesz hozzá. Paraméterei is valamivel jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!