Egy bolt előtt lezártam a kerekpáromat,és sikeresen beletörtem a kulcsom. Nem tudom kinyitni a lakatot.Mit lehet ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 21:41
1/10 anonim válasza:
Vágd le, de legyen nálad valami, amivel bizonyítod, hogy a tiéd. (Számla, adás-vételi, stb.)
Ha valami gagyibb volt, azt egy egyszerű vasfűrésszel is le tudod vágni.
2/10 anonim válasza:
Hívni egy lakatost... De előtte valamivel (fotó, szomszéd, stb) igazolni hogy a tiéd a járgány.
3/10 anonim válasza:
És most ott állsz a bolt előtt és gyakorin várod a választ?
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Nagyon ciki, mert azt hiszik lopni akarod.
6/10 anonim válasza:
erővágó
de tényleg úgy fogsz kinézni, mint aki lop
7/10 anonim válasza:
Haverok jártak így, csak kocsival, szomszéd néni kihívta rájuk a zsarukat
8/10 anonim válasza:
Hallgasd meg a Rózsaszín Pitbulltól a Valaki beszorult egy Zetorba című örökbecsűt.
10/10 anonim válasza:
Nyugodtan odamehetsz, és levaghatod, senki nem foglalkozik vele.
Én is jartam már így, egy sodronyzár 10-20 húzás sima vasfűrésszel, ha normálisan fel tudod támasztani valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!