Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért nem indul a fűrészgép?

Miért nem indul a fűrészgép?

Figyelt kérdés
Egy hete vásároltam egy Straus egykezes fűrészgépet. Tudom oké Straus nem jó márka, de akkor is egy hetes! Nem indul be az istenért se. Amikor megvettem otthon kibontottam akkor azonnal indult járt is szépen, ahogy kell egy tank benzin ki lett alapjáraton járatva. Aztán ahogy neki akartam állni fát vágni vele egyszerűen megállt és azóta az istenért se indul be... Kicseréltem az eltört benzincsövet, aztán ismét kicseréltem mert ami benne van gyárilag az egy hulladék és 5 helyen volt elrepedve a gyári benzincső... Ezekután se indult be. Ha felpumpálom akkor addig jár amig van benne benzin de nem szív fel többet vagy nem tudom, de ahogy kifogy amit bele pumpáltam úgy meg is áll. Állítottam már a levegő/benzin csavarokon is, szinte minden pozicioban kipróbáltam, de akkor se változik semmi. Valaki találkozott már ezzel a problémával vagy egyszerűen dobjam ki az egy hetes fűrészgépet a kukába? Köszönöm ha valaki segít elindítani, a rosszindulatú kommentekre nem vagyok kíváncsi.

2022. nov. 28. 16:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek a fűrészgépek. Nem látok köztük láncfűrészt.

2022. nov. 29. 20:57
 12/13 A kérdező kommentje:

10-es, meg az akinek arra telik!

11-es Köszi, most sokkal okosabb lettem hogy oktatást kaptam hogy mi az a láncfűrész és a fűrészgép.

2022. nov. 30. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Elsőre azt hittem, hogy kézi körfüfészről beszélsz.

2022. nov. 30. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!