Miért nem indul a fűrészgép?
cseréld ki a membránt a karbiba
kínai cuccokban ugyan azok az alkatrészek vannak ugyhogy könnyen találhatsz hozzá
4-es: Egyet már visszavittem, kicserélték adták ezt helyette, de ez is ugyanolyan sz... Pénzt nem adnak vissza. Most minek cseréltessem ki egy másik sz...-ra? :D
5: Nincs garancia mivel piacos
Mert 10-ből egynek semmi baja nem szokott lenni. Ezért érdemes cserélni.
Amúgy nem fűrészgép, hanem láncfűrész.
7-es, szerintem a fűrészgép, meg a láncfűrész az ugyanaz, de nem kérek ilyesfajta kioktatást, köszönöm, mint írtam is negatív, rosszindulatú kommentekre nem vagyok kíváncsi.
Amennyiben nem tud valaki segíteni a kérdésben feltett problémával kapcsolatban kérem ne kommenteljen ide. Tudom hogy szar a Straus, nem igazán érdekel hogy fűrészgép vagy láncfűrész. A kérdés az volt a jóindulatú segítőkész embereknek legfőképp, hogy mi lehet a baja. De ahogy látom az interneten manapság nagyon elterjedt az, hogy ami valóban a probléma lenne az le van szarva cserébe elkezdik az embert kioktatni teljesen más témában.
Na még én is negatív...
Aki piacos kínai láncfűrészt vesz,az képes arra is,hogy guminőt "használjon".=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!