700 wattos infrapanel vezetékére szereltem egy olyan kis kapcsolót ami az éjjeli lámpák om van (2 hete). Újabban lekapcsoláskor szikrázik belül a kapcsolóban. Jó ez így?
Ezeket a billenőkapcsolókat max. 2 amperesre tervezték, de valójában 0,5 A alatt megbízható.
Idő kérdése és szétég az érintkező.
A #11-es adott korrekt, érthető választ.
Én 1000 Wattot kapcsolok, évente kell eggyet biztosan cserélnem. Ezek sajnos nem arra valók.
Ami bírja, az ötezer forint.
A kapcsolóban az egyik oldalról tömör vezetékek vannak, A másik irányból van érvéghüvely a sok kis vékony vezetéken (hajszáldrótokon).
Ha jól számolom akkor itt ugye körülbelül 3 amper működik... Az tényleg több mint 2..
Megáll az eszem 5000 Ft egy kapcsolóért
Ez a szar kis kapcsoló szerintem három centi hosszú az egész meg olyan kis a jelentéktelen semmi szar 2700 forintba került...
Azért vettem ilyen kicsit, mert ezt adták.... Igaz hogy kértem hogy olyan kapcsolót mint amilyen az éjjeli lámpákon van
És az az 5000 Ft os az is ilyen lengőkapcsoló (ha jol használom a fogalmat.... Vagyis két vezeték felet köt össze...?)
Azért látszik a szikrázás a kapcsolóban, mert olyan vékony és kicsit áttetsző anyagból van... Valami vékony fehér féle műanyag.
A kapcsoló hossza azért három centinél több, lehet hogy talán öt is van... De valami nagyon vékony vézna kis dolog.
Bármelyik kínaiban, villamosságtechnikai boltban tudsz venni ilyet. Nem is értem miért vettél asztali lámpa kapcsolót hozzá és buktad el a garanciát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!