700 wattos infrapanel vezetékére szereltem egy olyan kis kapcsolót ami az éjjeli lámpák om van (2 hete). Újabban lekapcsoláskor szikrázik belül a kapcsolóban. Jó ez így?
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 14:58
1/22 anonim válasza:
Értesz is hozzá, vagy csak összegányoltál valamit?
2/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok villanyszerelő... Beiktattam egy kapcsolót....
Eddig nem szikrázott körülbelül két hétig
Ez egy olyan kis bimbam kapcsoló, k**** kicsi de 2700 Ft ba került
Ilyesfélékkell lehet kapcsolni az éjjeli lámpát
2022. okt. 16. 15:17
3/22 A kérdező kommentje:
Vettem volna én más milyet is ha lett volna... És ha tudtam volna hogy ez nem jó..... Merthogy nem jó?
2022. okt. 16. 15:18
4/22 A kérdező kommentje:
Például a laptopom gyári csatlakozóját bármelyik konnektorba bárhova dugom be mindig szikrázik. Vagy nyolc éve.
Nem tudom hogy ez mit jelent de működik
2022. okt. 16. 15:19
5/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a 700 watt hoz nagyobb 'teljesítményű' kapcsoló kell?
2022. okt. 16. 15:32
6/22 anonim válasza:
Feteszem olcsó gagyi a kapcsoló. Normál esetben egy kapcsolóban van egy rugó vagy valami hasonló mechanizmus, ami gyorsan szétkapcsolja az áramkört, ezért nem szikrázik. A tiédben nyilván ez a rész gagyi, szerezz be egy jobb minőségűt.
7/22 A kérdező kommentje:
Egyébként laikusként elképzelni sem tudom hogy mi más probléma lehet?
2022. okt. 16. 15:32
8/22 anonim válasza:
Áram megszakitásnál minden kapcsoló szikrázik .
9/22 nemaRendőrség válasza:
Sok kis rézkábel volt? Tettél rájuk érvéghüvelyt?
10/22 anonim válasza:
A konnektorba bedugott dugók is szikráznak,ha vezeték végén bekapcsolt fogyasztó van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!