Ki lehetne valahogyan vágni egy kisebb darabot egy acél kormányblokkból?
Szóval megpróbálom felvázolni miről lenne szó:
Adott egy elektromos roller, amelynek tönkrement a kormányblokkja (avagy kormánybefogója) ezért szereztem hozzá egy gyári új darabot. Használtam vettem a járgányt, és az volt a probléma hogy a blokk utángyártott rossz minőségű aluötvözet volt, és minden egyes menete csutkára volt szakadva. Az új gyári elem jó minőségű aluötvözetnek vagy acélnak tűnik, azonban a felszerelés előtt újabb problémával találkoztam:
Nem tudom mi az oka, de nem akar passzolni a kormány belsejében futó csőre (ráiilleszkedik, azonban nagyjából 1cm-el kellene lentebb csúsznia ahhoz, hogy az átmenő csavart bele tudjam csavarni). Így nyilván lötyög is & leesik a kormány ha felemelem). A kormány belsejében egy félbevágott henger formájú tömör vascső fut, és a blokkon egy azonos formájú lyuk található. Tehát a blokk belsejéből ki kellene vágni egy nagyjából 1cm mély félbevágott hengerhasábot.
Milyen szakembert keressek ehhez, és nagyjából mibe kerülne, ha sikerülne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!