Illetve azt is merlegelni kell, hogy egyaltalan lehet-e.
Pl a kerites mellett van-e fa. Mert ha van, akkor tokmindegy, 2 perc alatt a szomszedban lesz azon keresztul. Vagy fel tud-e jutni valahogy a tetore es azon keresztul a szomszed tetore, ilyesmik.
Ebben az esetben szobajohet a zart kifuto epitese.
2022. máj. 6. 19:46
6/8 anonim válasza:
120 centis legolcsóbb fémkerítésnél sem ér sokat ez a megoldás, mert simán felugranak rá. Ezen kívül 600 font 40 méter? Durva.
2022. máj. 6. 20:27
7/8 anonim válasza:
3 macska, 2 év, 300 méter kerítés tapasztalat: 1. opció (többe kerül) ha a kerítés teljes magasságában vmi olyan anyagból van, amibe nem tud megkapaszkodni a macska, a) fém lemezkerítés (trapézlemez) (ebből vannak kevésbé randák is), b) műanyag hullámlemez (ebből is van normálisabb kinézetű) + elég magas, hogy átugrani se tudja (ezt mondjuk macskája is válogatja, talán 170-180 cm elég). 2. opció, amit én is barkácsoltam, a meglévő kerítés tetejére vízszintesen műanyag hullámlemez cső alakúra összetekerve. A hullámlemezt felvagdostam sniccerrel 70 cm-es csíkokra, cső alakúra összetekertem, rögzítettem, hogy ne csússzon szét, feltenni nem nagy kunszt (azért több helyen kell, hogy a szél ne csapkodja ide-oda). Mérsékelten esztétikus, az igaz, de a macsekokat elég jól bent tartja.
2022. máj. 7. 10:28
8/8 anonim válasza:
Igazából az egész kertet be kellene fedned csirkehálóval felülről, oldalról a kerítésnek mély egybefüggő alap kell, és naponta ellenőrizni, hogy nem bontotta-e meg valahol a macska, vagy valami más a hálót
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!