Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tudnék egy kisebb...

Hogyan tudnék egy kisebb kertet macskabiztosan körbekerìteni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Csirkehaloval? Nem tudom mi a cel, hogy ne kaparjon bele vagy hogy ne fekudjon ra?

Hogy ne kaparjon, jo a geotextil is, csak a novenyeknek kihagyod a helyet, de ezt erdemes meg palantazaskor megcsinalni, es nem is gazosodik fel.

2022. máj. 6. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Mi az, hogy macskabiztos?

Ne menjen be a macska? Tarts kis testű kutyát. Nem eszik sokat és a macskák sem fognak bejárni.

2022. máj. 6. 19:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, pontosítom a kérdést: a meglévő macskáimat szeretném telken belül tartani, hogy ne szökjenek el.
2022. máj. 6. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A meglévő kerítésre fel kell szerelni vízszintes dróthálót.

Nem olyan nagy dolog, átlagos barkácsolós képességekkel némi szögvasból és dróthálóból össze lehet hozni.

[link]

2022. máj. 6. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Illetve azt is merlegelni kell, hogy egyaltalan lehet-e.

Pl a kerites mellett van-e fa. Mert ha van, akkor tokmindegy, 2 perc alatt a szomszedban lesz azon keresztul. Vagy fel tud-e jutni valahogy a tetore es azon keresztul a szomszed tetore, ilyesmik.

Ebben az esetben szobajohet a zart kifuto epitese.

2022. máj. 6. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
120 centis legolcsóbb fémkerítésnél sem ér sokat ez a megoldás, mert simán felugranak rá. Ezen kívül 600 font 40 méter? Durva.
2022. máj. 6. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
3 macska, 2 év, 300 méter kerítés tapasztalat: 1. opció (többe kerül) ha a kerítés teljes magasságában vmi olyan anyagból van, amibe nem tud megkapaszkodni a macska, a) fém lemezkerítés (trapézlemez) (ebből vannak kevésbé randák is), b) műanyag hullámlemez (ebből is van normálisabb kinézetű) + elég magas, hogy átugrani se tudja (ezt mondjuk macskája is válogatja, talán 170-180 cm elég). 2. opció, amit én is barkácsoltam, a meglévő kerítés tetejére vízszintesen műanyag hullámlemez cső alakúra összetekerve. A hullámlemezt felvagdostam sniccerrel 70 cm-es csíkokra, cső alakúra összetekertem, rögzítettem, hogy ne csússzon szét, feltenni nem nagy kunszt (azért több helyen kell, hogy a szél ne csapkodja ide-oda). Mérsékelten esztétikus, az igaz, de a macsekokat elég jól bent tartja.
2022. máj. 7. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
28%
Igazából az egész kertet be kellene fedned csirkehálóval felülről, oldalról a kerítésnek mély egybefüggő alap kell, és naponta ellenőrizni, hogy nem bontotta-e meg valahol a macska, vagy valami más a hálót
2022. máj. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!