Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Rossz ötlet kétoldali ragasztó...

Rossz ötlet kétoldali ragasztóval (60 x 40-es) tükröt olyan falfelületre felragasztani, ami alatt radiátor is van?

Figyelt kérdés
Gondolom a felfelé áramló hő fellazíthatja a ragasztót, legyen az akármennyire is erős, tehát a ragasztás nem biztos, hogy járható út, még ha extra erős is a ragasztó csík.

2022. okt. 11. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem csak a hő, a pára miatt sem a 2 oldalú ragasztószalag a megfelelő.

Vannak a célra különböző építőipari ragasztók, azzal próbálkoznék.

2022. okt. 11. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szilikonos ragasztóval próbálkozz (magic tape, nano tape és hasonló csodaneveken reklámozzák), nekem arról még nem vált fel soha semmi. :)
2022. okt. 11. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sima mezei semleges/neutrális kinyomópisztolyos szilikon a legjobb.

Addig még megköt alátámasztod valamivel, utána már csak vakolattal együtt fogod lebontani.

Az viszont fontos, hogy mindenképp semleges legyen, mert az ecetsavas megmarhatja a fémbevonatot a tükör hátulján.

2022. okt. 12. 01:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a tükröt keretbe tenném (olyanba mint a képkeret) azt meg már fel lehet akasztani. A kétoldalú ragasztóval nem is biztos hogy a hő a legnagyobb probléma, pl. festékboltba lehet kapni olyat ami 110fokig is bírja. A fal felületminősége, a falfesték anyaga szerintem az ami probléma, mert ehhez a kétoldalú ragasztó alapból nagyon rosszul tapad. De pl. zománcfestékhez meg jól tapad, más is a felület zománcfesték és egyszerű falfesték esetén. De igazából a fal göröngyössége is probléma, kétoldalúval így nem fogsz tudni telibersgasztani, nem fog fölfeküdni mindenhol.
2022. okt. 12. 18:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Keretes tükör lesz felrakva a falra. Ezt rendeltem meg: [link] Lehet, hogy inkább biztosra megyek majd, és egy apróbb, rövidebb szöggel fogom megoldani a felrakást.
2022. okt. 13. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!