Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A Parkside tényleg ennyire...

A Parkside tényleg ennyire $zar, vagy csak nekem nem volt szerencsém?

Figyelt kérdés

Szóval, egyszerre rendeltem egy Performance Flexet, kőrfűrészt, Performance csavarbehajtót, Hegesztőt, tolómérőt. Ebből a körfűrész bekapcsolás után negyed másodperccel már le is égett, a csavarbehajtó tokmánya hibás, tolómérő rozsdás, hegesztővel nincsen baj, a flexet pedig még nem próbáltam.

A Kérdés, hogy a Lidl-nél tényleg ez a minőség, vagy csak véletlen megkaptam a szemetet?

2022. okt. 8. 18:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%

Valószínüleg balszerencse, de azért tudni kell, hogy a Parkside cuccok erősen barkács kategória. Multkor vettem Parkside csavarhúzót csak 400Ft volt, aztán aktuális lett egy konyhaszekrény felújítás, gondoltam tesztelem az új csavarhúzót. Hát a negyedik ajtó lecsavarozására már el volt nyalódva a vége, úgyhogy már nem azzal raktam vissza őket. A facom csavarhúzó viszont több ezer csavarozást kibírt, mostanság kezd kikopni. Most vettem Knipex-et, majd kiderül az mit bír...

De a Parkside gépekre térve, én eddig azt tapasztaltam, az átlagnál zajosabbak, amiből arra következtetek hogy a csapágyminőség, a hajtástechnika nem kellően kifinomult, bizonyára költségminimalizálás van a háttérben. Láttam olyant is, gyárilag nem volt rendesen bezsírozva a legnagyobb terhelésnek kitett forgó-mozgó alkatrész. Szóval van még mit finomítani, fejleszteni a gépeiken, de azért sokkal jobbak mint a tömeggyártott hitvány kínai vackok. Gyári hibás Parkside termékek cseréje viszont gördülékenyen szokott zajlani. De most nyílván ez is olyan hogy csere az oké, de ha te egy adott helyen és időpontban akarod használni és kiderül hogy szar az bizony nagy szívás...

2022. okt. 10. 22:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Most jött meg az új csavarbehajtó, és ugyanúgy tokmányhibás.. soha többet nem veszek semmilyen parkside gépet..
2022. okt. 15. 17:29
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mit vártál? Ipari kategóriában egy akku töltő kerül annyiba, mint a Parkside komplett gépcsomag akkuval, géppel, töltővel, kofferrel. Ennyi pénzért nem lehet minőséget gyártani. Nagyon el van tévedve, aki azt gondolja, hogy ipari minőséget kap ennyiért.
2022. okt. 15. 21:29
 14/24 A kérdező kommentje:
Dehogy várok ipari minőséget.. Néhány használható szerszámot szeretnék, semmi mást, de ez konkrétan hulladék, nekem az otthoni barkács kategória nem azt jelenti hogy nézegethetem az egyébként jól kinéző, de nem működő cuccaim.
2022. okt. 16. 07:53
 15/24 nemaRendőrség ***** válasza:

@13

CMI áron cmi minőséget vár az ember (régen praktiker sajátmárkás címkézett kínai barkácsterméke volt, obi ugyanazt árulta csak kinzo címkével, vagy fordítva).

Egyszerű kis gépek voltak, tényleg arra hogy otthon összerakd a lapraszerelt bútort, és kisebb nagyobb szereléseket elvégezz.

10 évig jó volt erre, aztán a nihm aksi nem bírta forgatni.

2022. okt. 16. 09:03
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem van pár Parkside gépem, arra jó ha néha barkácsolni kell valamit. Nem ipari gépek, a folyamatos terhelést nem bírják, hamar melegszenek, zajosak.
2022. okt. 23. 21:58
 17/24 anonim ***** válasza:
Mi volt pontosan az a "tokmányhiba"?
2022. dec. 26. 22:02
 18/24 A kérdező kommentje:

Ezt a képet csatoltam magyarázatként az ügyfélszolgálatnak

[link]

2022. dec. 26. 22:49
 19/24 anonim ***** válasza:
46%

Jajjj neeee :D

Befogatod a tokmányba azt a végét a fúrószárnak amelyik nem egyenletes és utána elvárod hogy ne üssön?

Sejtettem hogy user error, de arra gondoltam, hogy a recsegés miatt mondod hogy rossz a tokmány. Az nem tűnt fel, hogy helyesen berakva egyátalán nem üt?

2022. dec. 26. 23:14
 20/24 A kérdező kommentje:
Nyilván így tudtam szemléltetni a hibát, mert ha nem így akkor mondd meg nekem, hogy máshogy? Készítettem videót felülnézetből is, ahol nincs belefogva semmi, ott is ugyan így látszik ;) Először azt hittem a koronafúró hajlott meg, de mint kiderült nem
2022. dec. 27. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!