A Parkside tényleg ennyire $zar, vagy csak nekem nem volt szerencsém?
Szóval, egyszerre rendeltem egy Performance Flexet, kőrfűrészt, Performance csavarbehajtót, Hegesztőt, tolómérőt. Ebből a körfűrész bekapcsolás után negyed másodperccel már le is égett, a csavarbehajtó tokmánya hibás, tolómérő rozsdás, hegesztővel nincsen baj, a flexet pedig még nem próbáltam.
A Kérdés, hogy a Lidl-nél tényleg ez a minőség, vagy csak véletlen megkaptam a szemetet?
nekem eddig nem volt problémám semmivel, pedig sok parkside cuccom van
honnan rendelted amugy?
Az a baj a parkside termékekkel mint a pepcoval. Nincs minőségellenőrzés a gyárban ahol készül, inkább kiviszik a potenciális hulladék termékeket a boltok polcaira.
Biztos ki lehet fogni jókat, de még nekem sem sikerült, és már nem is fog.
Még ha egy pepcos wc papírtartó tönkremegy akkor az leesik a csempéről és koppan egyet a padlón, addig ha egy szerszámgép tönkremegy az viheti magával a fél karos, a szemed, a közelében lévő bútorokat, ha hálózati akkor a teljes hálózatot, minden rákötött eszközzel.
Én inkább kiadok 6x annyit egy bosch vagy makita termékért, de nekem garantálva legyen hogy nem robban fel a kezemben.
Napi szinten használok Parkside gépeket, soha nem volt egyikkel sem problémám.
Ráadásul kezdek átállni az akkus cuccaikra, mert nagyon megkönnyítik a napi munkámat. A 3 éves gariról már nem is beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!