Metabo,Makita,Dewalt,melyk sarokcsiszolót vegyem?

Metabo gépekkel csak negatív tapasztalatom van. Vettem jó drágán egy fúró-csavarozót (ráadásul Made in Hungary), a töltője viszont kínai volt. Kb 20-30 töltés után megnyekkent a töltő.
A friss tapasztalat pedig a 18V BS-18 Li fúró csavarozóval, ami néhány hónap használatot bírt.
Makita flexem, immár 7. évét tapossa, köszöni jól van. Én már csak Makitát veszek, ráadásul az alkatrész a legjobb árban van a Makitához!

Érdekes...
Nekem Metaboból van egy akkus fűnyíróm, egy fúrócsavarozóm, egy komolyabb ütvecsavarozóm és pár hónapja vettem egy akkusflexet.
Köszöni szépen mindegyik tökéletes állapotban, jól van. A töltő is, akkuk is. pedig nem csak dekorációs tárgyak, hanem használva vannak rendesen. Amikor van ajándék akku/töltő akció, akkor elég megérősek is.
Makitából egy elektromos láncfűrészem van. Teljesen korrekt. Meg régebben volt egy magasnyomású mosóm. Na az valami rettenet volt. Igaz márkán belül alsópolcos, így harmatgyenge volt, meg mindig volt valami nyűgje. Szerencsére el tudtam passzolni. De ennél lehet csak mellényúltam, a komolyabbak nem vonom kétségbe, hogy jók.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!