Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fa festése lakk nélkül lehet...

Fa festése lakk nélkül lehet sima?

Figyelt kérdés
Bocs ha értelmetlen a kérdésem de nem tudom megfogalmazni röviden :D Szóval, van itthon egy baseball ütő amin ilyen gagyi magyar minta van vagy valami olyasmi. Olyan mint egy magyar népmese minta de nekem nem tetszik. Próbáltam lecsiszolni amennyire tudtam de még mindig nagyon látszik. Lefestettem fehérre vagy 3 réteggel így nem látszik már ki, viszont mivel csiszolt a fa olyan érdes a fogása. Le lehet lakkozni valahogy még vagy mit tudnék csinálni hogy ne legyen ilyen fura csiszolt hatású a fogása?

#Csiszolt fa festése
2022. szept. 17. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
"Lefestettem fehérre vagy 3 réteggel" A fogásán érzed, hogy fehérre festetted????? (A szin nem, de a festék fajtája, minösége számit! A csiszolás jo, csak nem mindegy a szemcseméret.)
2022. szept. 17. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Fogod magad és elkezded csiszolni. 60-assal szoktam kezdeni, majd 80-as és 100-as csiszolóvászon.

Utána minden réteg desté után óvatosan 100-as vászonnal visszacsiszolom. Ha jó az anyag (és jól csinálod), akkor szép felületet ad

2022. szept. 17. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Utána minden réteg festés után óvatosan 100-as vászonnal visszacsiszolom
2022. szept. 17. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Kerdes mivel festetted le.
2022. szept. 18. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!