Parom villanyszerelo, ajandek?
Van foallasa de szokott maszekolni is, es szeretnem meglepni egy jo kis csavarhuzo es fogoval ezeket sokat hasznalja, tudtok ajanlani valami jo fajtat(akar szettben is)
Annyit tudok,hogy amilye most van azt elegge dragan vasarolta(nem ilyen barkacs boltos) 20-30ezret koltenek max!
Nekem nagyon bejött, 3-4 szerszámot helyettesít. Nincs tele a zsebem fogókkal amikor a szerelvényeket rakom be.
lepd meg magad magyar ékezetes billentyűvel! Hogy van pofád ilyen bosszantóan szarul írni? vagy nem is vagy magyar?
? :D Mi a gond? Az ékezet? :D Tanulj meg olvasni
Én is villanyszerelő vagyok, de szerszámot csak magamnak. Teljesen szubjektív, hogy ki mit preferál. Én pl. az első által linkelt univerzális fogót nem szeretem, az én zsebemben elfér 3 külön fogó.
Blankoló fogóból is van 4-5 fajta, van aki ezt szereti, van aki azt. Csavarhúzó dettó, krimpelő szintén de azt nem kapsz 30 eft-ért.
A feszültség teszter jó ötlet lehet, de nekem van olyan kollégám, aki rühelli a feszültség tesztert, inkább multiméterrel dolgozik.
Komolyabb hobbihoz és munkához nem biztos hogy jó ötlet ajándékot venni, ha mindenképp ebbe az irányba mozgolódsz akkor vedd meg neki a Villamos biztonsági felülvizsgálók kézikönyvét (2022-es kiadás, kb. 10-15 eft), ebből sokat tud tanulni és biztos hogy érdekelni fogja. Vagy/és egy egyszerű csavarhúzó készletet, pl. Wera slim VDE:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!