Villanyszerelés bonyolult munka?
Mihez képest???
Szakmaként szeretnéd választani, vagy otthon akarsz barkácsolni?
2: és mennyire ment általánosban a matek-fizika?
A villanyszerelő egy elég elit szakma, és ha jó vagy benne, akkor baromi jól lehet vele keresni. De tanulni is kell érte, keményen!
felelősségteljes munka, ma már nem járja, hogy reggel felessel indítasz, majd napközben sörrel kiegészíted
de, ha jól bele tanulsz egy mester mellett, nem lesz gond
6 akkor most gindolj a buszsofőrre, hogy eccerű hétköznapi pékdát mondjak.
Egyébként igaz, ha az ember nem technikusi vagy afölötti szinten csinálja, nem a szakmai része bonyolult, hanem a szabvànyok, munkavédelmi előíràsok, hogy az ember biztosítsa magát, ha más mondjuk a saját hülyeségéből hal meg, és ne foghák rád.
Nekem mindjárt középsuliban volt egy esetem.
Ugye szerelésnél kitáblàzàs az alap, de az sem baj, ha valaki figyel a biztpsítéknál áramtalanítás után.
Én stúdiós voltam, és lyukas órán a stúdióban ment a zene, és leckét írtunk.
Egyszercsak sötét. Kinegyek az ajtón, sehol senki, automata leoldva. Visszakapcsoltuk. Abban a pillanatban egy szakmunkás az emeleti öltözőben nagyon meglepődött, és leesett a létráról. Szerencsére ennyivel megúszta.
7 azt te csak hiszed. Apóspmék megbíztak egy válllkozót felújítàssal.
Kábelek a falban, villanyszerelők leléceltek.
Gondoltam naivan, a kaocsolòkat meg a lámpàkat rà tudom akasztani.
A lépcsőházban a váltókapcsoló (népi nevén alternatív) vezetélpárjából az egyik valahol eltűnt a falban, meg voltak hasonlò nyalánkságok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!