Fürdőszobába milyen zuhanyfüggőny tartót ajánlotok, ami nem rugós, hanem rendesen fel tudom fúrni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, párszor már a fejemre esett ez a rugós fos, meguntam és kivágtam, valami fúrható megoldást néznék, de az a baj mindenhol csak olyat látok, mint amilyet kidobtam. Kb másfél-két méter széles a fürdőszoba. Köszi!2022. szept. 15. 13:00
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Nem lehet a "rúgós fos" két végét szilárdan a falhoz rögzíteni ?
3/4 A kérdező kommentje:
#1 köszi, pont ilyesmire gondoltam!
#2 hát eddig nem sikerült, pedig tényleg nem rángatjuk vagy ilyesmi.
Hasonló volt fent, előbb utóbb az egyik oldalon elkezdett lefelé kúszni onnantól kezdve csak idő kérdése, hogy tarkón csapjon.
2022. szept. 15. 14:44
4/4 anonim válasza:
#3 Ja hát ez egy kalap szar... Olyat rakjál föl ami a #1 válaszoló linkje. Ott az oldalában van még egy hernyócsavar is, ami a csőre rászorít. De át is lehet fúrni keresztbe a csövet és belerakni sasszeget, akkor soha nem esik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!