Ha nem forog rendesen a ricni (el van kopva alatta a réz is), azt meg lehet oldani valahogy, mondjuk pillanatragasztóval, új csaptelep vásárlása nélkül?
Csak a ricnis részt kidobod és veszel egy kerámiabetétet helyette kb. 500 Ft-ért.
(Ha egyről beszélünk.)
Ez szerintem gumicskas.
Se te keramiabeteteset vegyel!! A Budapest Kiraly utcaban van egy ilyen vizesbolt: ott kb 400-500 huf egy ilyen.
Sot a Tatra utcaban szerszamot is tudsz berelni,ha nem tudod,mekkora meretu szerszam kell hozza. Ott segitenek. Nagyon segitokeszek voltak velem is.
A keramiabetetes csak nem huzhato tul. Sokkal tovabb mukodik.
A kis feher reces ize(ricni) 30 forin t/db.
Csap szetszereleshez szerezz be megfelelo meretu csokulcsot meg villaskulcsot is!!
Udv,egy otthon csapot cserelo .
Ne hivj mesterembert,mert 25 ezer alatt nem uszod meg!!!
4-es vagyok
Lenyeg,hogy nem uj csaptelepet kell venned!! Hanem csak uj parazaz forintos belso reszt!!
A boltba vidd magaddal a csapbelsoreszt,amit binkeltem! Az alapjan a boltos tud adni megfelelo meretu keramia csapbetetet.
Illetve azzal tudsz venni 1 db villaskulcsot hozza !! A megfelelo meretet!!
nem kell új csaptelep..gondolom, a sok erős túlhúzás miatt átfordult a (műanyag)csapgomb.
A réz nehezebben megy tönkre. Vezsel egy új csapgombot, és a régi helyére teszed.
A legegyszerűbb az, hogy lefényképezed több helyzetből, főleg úgy, hogy a gomb nincsa a csapon..aztán egy vasárnap is nyitvatartó áruházban megmutatod valakinek..
Nem. Ha feszegeted, hosszan rángatod, nagyobbbaja lesz.
Rövid, hirtelen nyomaték kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!