Konyhai csaptelep problémát mivel lehetne megoldani?
A fő probléma, hogy a csaptelep ami fali, az túl magasan van a mosogatótálcához képest, és ezért minden fele fröcsög a víz mosogatáskor.
A kifolyócső végére lenne szükségem valami hosszabítóra ami normális minőségű, és nem kínai. Eredetileg találtam is egy ilyet, de a használat közben kiderült, hogy folyton eltömődik a vízrendszerből kioldódó kis rozsda darabokkal, és szétszerelni pedig lehetetlen. Így tisztítani sem lehet...
Ennek az eltömődésnek a következéztében hiába volt a kifolyó cső meghosszabítva a mosgatótálca irányába, oldalra fröcsköl ki a víz.
Ez a termék az:
Esetleg valaki tud erre a problémára megoldást?
Sajnos egy ideje szenvedek ezzel, és minden mosogatás után úszik a konyha a vízben.
A felső részén nincs szűrő?
Ha az alja nem szétszerelhető, akkor a felső végébe szoktak tenni, így gyakorlatilag ugyanúgy a csap végén fogja fel a darabos szennyeződést, mint a rendes csap szűrője. Ezt 1-2 havonta le kell csavarni, kimosni, akár beáztatni vízkőoldóba és eltűnik a spriccelő funkció újabb 1-2 hónapra.
Megpróbálok keresni akkor cserélhető szűrőset. Ha jól mértem akkor M22-es a menete.
Sajnos nincs a felső részén szűrő. Magára a kifolyócső végére van rácsavarva ez a fém hosszabító cső, aminek a végén a perlátor van, de természetesen az semennyire nem szedhető szét. Egy műanyag darab az egész, amiben belül van 3 db nagyon vékony és finom szűrő, de azt ahogy kiszedtem rögtön el is deformálódott, annyira vékony volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!