Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ha szeretnék a lakásba egy új...

Ha szeretnék a lakásba egy új konnektor helyet ahol egyáltalán nincs, ahhoz honnan húz a szaki kábelt, vagy ez,hogy működik?

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak onnan tud, ahol kötődoboz van. Onnan végigvési a falat odáig, ahova konnektort szeretnél.
2022. aug. 28. 13:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt hol látom,hogy hol van? :O
2022. aug. 28. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A falon vagy esetleg a plafonon egy fehér kör alakú fedél, ami alatta van az a kötődoboz.
2022. aug. 28. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
13%

- óccsón okosba' megoldják, hogy a legközelebbi konnektorból húznak át 3 szál drótot, vésés nélkül, a fal mentén, esetleg lefedik valami mműanyag sínnel, tapétával. A szakszerű kötődobozos-vésős átkötésért viszont már mélyebben a zsebbe kell nyúlni.

- a kötődobozt többnyire nem látni, a ház műszaki rajzán lehet csak megtalálni, vagy a falon kopogtatással kideríteni a helyét.

2022. aug. 28. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincsen rá több százezer Ft-od, a villanyszerelésre, a fal szétvésésére. a helyreállítására, a kifestésére, stb... akkor dugjál be egy hosszabbítót.
2022. aug. 28. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ezzel én is a lakásfelújításig vártam.

Nem tudom milyen lakásban élsz, nekem a panelben igencsak nagy munka volt métereken át vésni a beton. (Több szomszéd átcsöngetett, mert már nem bírták hallgatni)

Persze, megérte, mert szuper, de meg is fizettem az árát.

De valóban csak úgy működött, hogy igen, vagy egy kötődoboztól vagy egy már meglévő konnektortól fektettek vezetéket a falban, azt utána szépen eldolgozni és festeni kellett.

2022. aug. 29. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!