Mosógép alá hogy építsek?
Két szintes családi házban volt egy belső feljáró, ami meg lett szüntetve, a lépcsődeszkák fel lettek rakva síkba egy-egy falra fúrt szögvasra, nagyon stabil, évek óta működik tárolóként. Azt találtam ki, hogy beraknám ebbe a helyiségbe a mosógépet. Víz és lefolyó simán megoldható, ezen a helyiségben át mennek a csövek amúgyis.
A kérdés, hogy vajon elég ez alá a felrakott lépcsődeszka? Mit rakjátok még alá? Ilyen mosógép alá való gumiszőnyeg elég vajon? A mosógép súlyát simán bírja, én 100 kiló felett vagyok, évek óta kibír, a gép nem egy ugrálós hajdú, hanem egy normális modern bosch gép. Attól tartok, hogy azért berezonál majd a falépcső, illetve a lepcsodeszkák magassága között azért előfordulhat mondjuk 1-2 mm különbség.
Működhet ez így vagy muszáj betonozni? Vagy esetleg valami más építmény alá, pl zártszelvény konzol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!