Miert nem nyitja a tavirányitó az elektromos kaput?
Figyelt kérdés
Nem tudok rájönni mi lehet a gond. A távirányitóban kicseréltem az elemet. Aztán nyitotta. Egyszer ketszer. Azutan megint nem nyitotta. Megint kicseréltem az elemet de akkor az uj elemmel sem nyitotta. Csak 1 tavirányítóm van. Kinek van tapasztalata hogy merre kezdjem a hiba keresését? Mi lehet a hiba hogy egyszer müködik egyszer nem? Nem reg költöztem. Egy darabig szepen ment aztan kezdte ezt. A motor az ok, be van kenve szabadon mozog kezzel ha a kulccsal kikapcsolom a motort. Ez egy minfket irányba nyiló kapu. Egyik nyilik aztán a masik oldala.2022. aug. 14. 13:37
1/15 anonim válasza:
Nekem szét kellet szednem és a nyák felületét kellet tisztítani .
2/15 A kérdező kommentje:
Ez nem regi. Szerintem valami relé lehet. Leszedtem a deklit es a taviranyitó jelet fogja. De nem indul
2022. aug. 14. 22:38
3/15 Gugu Gabor válasza:
Mi a pontos tipus?
Mi a tünet arra hogy fogja a távirányítotól a jelet?
4/15 A kérdező kommentje:
A motor ami fel van szerelve az Proteco. A tünet az hogy a deklit levettem ahol az elektronika van es látom hogy villog egy zöld led amikor megnyomom a tavirányító gombjat. De nem nyilik a kapu. Kétszárnyú
2022. aug. 15. 01:33
5/15 A kérdező kommentje:
A pontos tipust hol találom rajta?
2022. aug. 15. 02:03
6/15 Gugu Gabor válasza:
A motor vezérlő burkolatán vagy magán a nyák on
7/15 A kérdező kommentje:
Twist 230
2022. aug. 16. 14:51
8/15 Gugu Gabor válasza:
9/15 A kérdező kommentje:
Ez az
2022. aug. 16. 23:16
10/15 Gugu Gabor válasza:
User manual alapján a led ek mit. Mutatnak? ha nem távirányítóval hanem a kontakton akarod nyitni mit reagál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!