Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol tudok ilyen csipeszt venni?

Hol tudok ilyen csipeszt venni?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy olyan csipeszre, ami van 15 centi hosszú kb, vékony, és olyan mint a konyhai eszköz, amivel a steaket megfordítom a sepernyőben. Amiket találok gugliban, azok mint nagyon szűkek, és nem tudom átfogni velük, amit akarok.
2022. aug. 8. 13:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Na szóval úgy értem a konyhai eszközös dolgot, hogy az szinte derékszögig szétnyílik magától, és nekem kell összecsukni megfelelő méretre. Ennek a csipesznek is ilyennek kéne lennie.
2022. aug. 8. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyesmi?

[link]

Legolcsóbb ilyen húsfogó/forgató. Nekem csak ez van, kedvelem

2022. aug. 8. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Általában nem nyílnak ki csak kb 15-20cmre mert nem bírod akkor átfogni.
2022. aug. 8. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Már régen feltaláltak egy eszközt a hús megfordítására.

Ott találod a fiókban a kés és a kanál között...

2022. aug. 8. 17:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Kisebb kell. Max 15 cm hosszú és vékony "fogók" kellenek rá, hogy meg tudjam az eszközt rendesen fogni, és vissza tudjam a helyére csavarni. Normális csipesz nem jó mert nem fér be annyira a kezem. Kézzel végképp nem tudom helyrerakni.
2022. aug. 8. 21:29
 6/6 bamboochatheone ***** válasza:
2022. aug. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!