Fenyő rönk kivájása?
Figyelt kérdés
Van néhány fenyő rönköm (30-50cm magassak, 30-40cm átmerőjűek) és arra gondoltam, hogy szép, dekoratív virágtartókat lehetne belőlük csinálni ha üregesre tudnám vájni őket. Van itthon egy flexbe fogható fához való ráspolykorongom, amit kipróbáltam, na az erre egyáltalán nem alkalmas. Gondolom véső + stb kellene hozzá, de pontosan mi és milyen?
köszönöm.
2022. aug. 5. 16:14
1/8 anonim válasza:
Láncfűrésszel kivágod durván.
Favéső és kalapács amire gondoltál.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam rá, de elvetettem, mert szerintem egy rönkbe belemeríteni a láncfűrészt enyhén szólva is veszélyesnek hangzik.
2022. aug. 5. 16:42
4/8 anonim válasza:
Veszel egy 30-40mm-es gerendafúrót és egy normális fúrógéppel beledolgozol annyiszor és olyan mélységben, hogy utána már csak egy ráspollyal finomítasz.
5/8 anonim válasza:
Vagy forstner fúró. Ehhez kevésbé kell erős gép, mint a gerendafúróhoz.
6/8 anonim válasza:
2# semmivel sem veszélyesebb, mint a fát vágni vele. Egyébként meg szobrászkodnak is vele.
Mindössze V alakokat kell vágni.
7/8 A kérdező kommentje:
#6 lehet hogy igazad van (nem értek hozzá), de szobrászkodni sem tudok.
2022. aug. 5. 20:35
8/8 anonim válasza:
Nem érdemes vele kínlódni, válassz más koncepciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!