Melyik a legjobb zsíroldó?
Egy golyós csapágyból kiakarom mosni a gyári zsírt. Benzinre és acetonra gondoltam (ami van itthon), az úgy hasznos ha összeöntöm? Vagy mi még ezen kívül a legjobb? Ja, és ha kimostam belőle, mivel fújjam/kenjem be, hogy a lehető legérzéketlenebb legyen?(nagyon sok ideig pörögjön)
WD-40 kontakt spray jó? Vagy annál van jobb?
Szerintem a benzin elegendő erre, többszöri öblítéssel. Amennyire én tudom, a golyóscsapágyakat zsírozni szokták inkább. A WD 40 túl "sovány", híg ehhez.
Azért van a gyárilag zsírozott porvédős csapágyban zsír mert az a legjobb!Hogy gondolod hogy folyékony szer megmarad benne?
Azt meg honnan veszed hogy a benzint meg acetont össze szabad önteni?
A kontakt spray-nek mi köze a kenéshez? Az az érinntkező feületek vezetését javítja, azért kontakt.
a yoyo csapágyát szeretném tisztítani, hogy tovább maradjon lent pörgésben.
A válaszom--féktisztító spray.
Ezzel szinte "szárazra" tudod takarítani,DE valami kenés azért kell neki utána! ha más nem,műszer,vagy varrógépolaj,v. szilikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!