Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi lehet a festékkel?

Mi lehet a festékkel?

Figyelt kérdés

Tegnap lefestettem egy asztallapot. Volt a garázsban egy doboz öreg festék. (kb 4-6 éves, de légmentesen zárt dobozban, így még a teteje sem bőrösödött) Alapos felkavarás után, egyszerűen leecsetletem a bútorlapot. Gondoltam pár óra száradás után kap még egy réteget és kész. Ehhez képest ma délután még ragadt(!) Szóval normál sűrűségű festéket egy rétegben felvittem a hónapok óta a száraz garázsban tárolt bútorlapra és -ilyen hőmérséklet mellett- nem száradt meg 24 óra elteltével sem.

Mi lehet a magyarázat???

2022. júl. 13. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:
A festék összetevői a dobozban egymásra is hatással lehetnek, így simán megromolhat, biztos van a dobozon szavatossági idő.
2022. júl. 13. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!