Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Melyik akksis 12V fúrócsavaroz...

ST15i kérdése:

Melyik akksis 12V fúrócsavarozót vegyem?

Figyelt kérdés

A lidlben jövő héttől lesz kapható a 12V fúró/csavarozó ami akksival és töltővel együtt 17ben áll meg, viszont a barkácsboltban meg találtam 14,5-ért egy Einhell TE-CD 12-t.

szerintetek melyiket érdemes megvenni?

2022. júl. 4. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

NI-MH akksik sok éve lefutottak, nehezebbek is jóval.

A Lidlisen szten több a gari és visszaviszed szó nélkül ha gondod van.

2022. júl. 5. 04:28
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Jó a Lidl-s parkside,minőségi cucc.

Jobb szerintem mint az einhell.

2022. júl. 5. 08:32
 13/15 qkker1 ***** válasza:
0%
Várd meg a fekete Parkside-ot, 5 év garancia van rá.
2022. júl. 5. 09:12
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
játéknak jó másra nem , 20v szürke gép 20eft + akku 20v 2ah és töltő 10eft és ezzel lehet fúrni és csavarozni is hobbi szinten életed végéig
2022. júl. 5. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
25%

a praktikerben óriási a kínálat..én a legolcsób Lí-ion aksist kértem, lehetőleg 12V-osban..

Az eladó szerint mázlim van mert vasárnapi akcióban a 11ezer Forintosat 8ezerért elvihetem...ávan hozzá egy pót aksi is..nos az első használat mindjárt egy háztetőre való cserepeslemez felcsavarozása volt.

Tökéletes. A fogantyújából nem áll ki a bumszli aksi. A töltő teszi a dolgát, amíg a másikaksival dolgozom.

A gúgli árukereső a te barátod.

2022. júl. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!