Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Flex-szel (sarokcsiszolóval)...

Flex-szel (sarokcsiszolóval) lehet kb. 2 cm vastag deszkát darabolni?

Figyelt kérdés
Ha madárodút szerenék készíteni belőle...

2022. jún. 9. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

nem.

Sima kézifűrésszel érdemes, ha nincs körfűrészed.

2022. jún. 9. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Igen. Ha fém vágótárcsával vágod, a vágási felület kicsit megég így tartósabb lesz. De lehet venni a sarokcsiszolóra fűrésztárcsát is, azzal simán vághatsz bármilyen fát.
2022. jún. 9. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Csak akkor tedd rá a fűrésztárcsát, ha úgy érzed túl sok ujjad van. Nálunk a pali kis híjján csuklól vágta le a kezét vele...

Használj kézifűrészt. Tipp: 1000 forintos asztalos szorítóval le tudod rögzíteni a deszkát hogy ne mozogjon.

2022. jún. 9. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Nem értem miért kell lepontozni, ha rendesen válaszoltam. A flex amúgy is veszélyes, szóval ha van neki akkor úgy is használni fogja. Az meg tök mindegy hogy fűrésztárcsával, vagy vágókorongal vágja le az ujjait. De ez már nem tartozik a kérdéshez, ez mindenkinek a magánügye. Tisztelt lepontozó.
2022. jún. 9. 13:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Én még nem pontoztam semerre, de hasznosnak fogom a válaszokat jelölni.

Nem bánom, ha figyelmeztetnek a veszélyekre, szerintem sosem árt :)

A kézifűrésszel az a baj, hogy gyenge nő vagyok, a csuklóm fájós, nem szoktam bírni vele elvágni a dolgokat. Az ujjaim száma viszont nagyon is érdekel, abból élek, hogy 10 ujjal írok a klaviatúrán...

2022. jún. 9. 13:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a kézifűreszhez nem elég stabil a kezed akkor a flexet úgy egyáltalán nem ajánlom.

Szerezz egy rókafarkú fűrészt, annak kényelmes a fogása, és deszkát is könnyedén tudsz vele darabolni.

2022. jún. 9. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Dekorpir fűrésszel vidáman lehet deszkát darabolni.
2022. jún. 9. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
En is dekopirral vagnam.
2022. jún. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!