Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan lehetne házilag kényelm...

Hogyan lehetne házilag kényelmes és egészségesebb ülést biztosító ülőpárnát készíteni?

Figyelt kérdés
Lehet kapni dinamikus ülőpárnát, és memóriahab szivacsos ülő alkalmatosságot is, valamint szilikonal töltött celákat tartalmazó párnát. Talán házilag is lehetne valami kevésbé optimális, de megfelelő megoldással előrukkolni és azt elkészíteni a háztartásban megtalálható, vagy kereskedelemben kapható dolgokból, mint pl hungarocell, vagy különféle habszivacsok, esetleg hullámpapír, felfújható dolgok, mint gumikerék belső megfelelő geometriájú elrendezésben. Ti hogyan oldottátok meg a kényelmes ülést a az íróasztal előtt?

2022. máj. 27. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
31%

"Ti hogyan oldottátok meg a kényelmes ülést a az íróasztal előtt?"

Gamer széket vettem.

2022. máj. 27. 10:44
 2/8 A kérdező kommentje:
minnél olcsóbban kellene kihozni, háztartásban megtalálható dolgokból, mint pl egymásba rakott tojástartók, hungarocell golyók, vagy hungarocell lapok, biciglibelső stb.
2022. máj. 27. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet próbálkozni, de aligha lesz kielégítő a végeredmény.

Ültem már sima vaslemezből sajtolt lemezülésen, meglepően kényelmes volt, de csak pár percet töltöttem rajta, órákat aligha szerettem volna. De kalapácson és megfelelő üllőn kívül más szerszám nem kell az elkészítéséhez, tessék, lehet próbálkozni.

Hadd fordítsam meg a kérdést: Mennyit ülsz rajta naponta? Ha keveset, akkor felesleges, ha viszont sokat, akkor gondold meg, mennyi bajt előzhetsz meg egy minőségi szék vásárlásával?

Van, amikor az olcsó megoldás kerül igazán sokba!

2022. máj. 27. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Legjobb a fittball. És nem olyan drága, nézz utána.
2022. máj. 27. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egy régi tv hátsó műanyag burkolatán ülök. Nagyon kényelmes, rugózik!
2022. máj. 27. 13:11
 6/8 A kérdező kommentje:
nem csak nekem volna erre szükségem, hanem esetleg másnak is, változó ki mennyit ül az íróasztal vagy a számítógép előtt
2022. máj. 27. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Párnát sehogy. Ülésnél a háttámla is fontos szerepet kap.

Azonban a hosszantartó ülés sehogyan sem lesz jó.

Pláne olcsón, mikor egy szék komplett egység, ülőrész, támla, állítási lehetőségek.

Ezt, nem váltod ki házilag semmivel.

2022. máj. 27. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Bontott autóülésből csináltam magamnak egy széket, az nagyon kényelmes és pár ezerből kijött. Mondjuk nem árt hozzá némi hegesztési tudás.

A fittball is nagyon jó, viszonylag olcsó (3-4e Ft) meg egészséges, de nekem gerincproblémáim vannak és megfájdul a derekam rajta fél óra után. Talán pont ezért egészséges :)

2022. máj. 29. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!