Hogyan lehetne házilag kényelmes és egészségesebb ülést biztosító ülőpárnát készíteni?
"Ti hogyan oldottátok meg a kényelmes ülést a az íróasztal előtt?"
Gamer széket vettem.
Lehet próbálkozni, de aligha lesz kielégítő a végeredmény.
Ültem már sima vaslemezből sajtolt lemezülésen, meglepően kényelmes volt, de csak pár percet töltöttem rajta, órákat aligha szerettem volna. De kalapácson és megfelelő üllőn kívül más szerszám nem kell az elkészítéséhez, tessék, lehet próbálkozni.
Hadd fordítsam meg a kérdést: Mennyit ülsz rajta naponta? Ha keveset, akkor felesleges, ha viszont sokat, akkor gondold meg, mennyi bajt előzhetsz meg egy minőségi szék vásárlásával?
Van, amikor az olcsó megoldás kerül igazán sokba!
Párnát sehogy. Ülésnél a háttámla is fontos szerepet kap.
Azonban a hosszantartó ülés sehogyan sem lesz jó.
Pláne olcsón, mikor egy szék komplett egység, ülőrész, támla, állítási lehetőségek.
Ezt, nem váltod ki házilag semmivel.
Bontott autóülésből csináltam magamnak egy széket, az nagyon kényelmes és pár ezerből kijött. Mondjuk nem árt hozzá némi hegesztési tudás.
A fittball is nagyon jó, viszonylag olcsó (3-4e Ft) meg egészséges, de nekem gerincproblémáim vannak és megfájdul a derekam rajta fél óra után. Talán pont ezért egészséges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!