Stihl fűrészen,alkatrészen,miért van kína írás is? És mit jelent a Zama?
2022. máj. 23. 05:01
1/7 anonim válasza:
Zama gyártó cég. China, mert kínában készül. Stihl, mert a stihl-nek gyártják.
2/7 A kérdező kommentje:
De ez eredeti Sthil?
Úgy gondoltam Német
2022. máj. 23. 06:46
3/7 anonim válasza:
Esztergom sem Japánban van. Pedig készül ott Suzuki...
4/7 A kérdező kommentje:
de akkor kína tud jó minőséget is a Stihl elfogadja, vagy az mástészta?
Űgy értem, hogy a csajna név sokak számára gagyit, nemvalami jó, hosszútávú terméket juttat észbe.
2022. máj. 23. 07:08
5/7 anonim válasza:
Idézek 1 kínai kereskedővel 15 éve folytatott beszélgetésünkből "Én olyan minőséget is hozhatnák otthonról mint a német, amerikai. De mire ide érne, olyan ára lenne mint a német, amerikai termékeknek..."
Szóval igen, Kína tud nagyon jó minőséget is gyártani. De nem kicsi pénzért.
6/7 anonim válasza:
Amilyen minőséget elvár a cég, olyant gyártanak. Szinte minden ott készül és más hasonló országba, mert olcsóbb a munkaerő. Ezen nincs semmi meglepő. Több 10 éve van ez.
7/7 anonim válasza:
Kevés az a cég aki mindent előállít saját magának helyben. Fejlődő országba, ez igen drága, és hátrányt jelent a magas piaci ár miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!