Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy 2017-ben vásárolt Stihl...

Egy 2017-ben vásárolt Stihl láncfűrésznek lehet baja ezzel az újfajta e10es 95-ös benzinnel?

Figyelt kérdés
Mert tavaly októberben kb. 20perc után leállt.Megnéztem,a gyertya nincs elkormolva,a keveréket jó arányban kevertem,azonban utána sehogyan sem tudtam beindítani. Előtte három évig nem volt gond. Szerintetek?
2021. jún. 18. 00:48
 1/2 anonim ***** válasza:
88%

A benzin megromlik pár hónap után, és az E10-re fokozottan igaz. A motornak semmi baja nincs tőle, de a karburátorban okozhat dugulást. Csak addig (vagy semeddig) használj E10 benzint, amíg gyakran használod, több hónapos leállás előtt már E5 100-as benzint tegyél bele, és ha biztosra akarsz menni, akkor még benzin stabilizátort is tegyél a benzinbe.

[link]

2021. jún. 18. 04:29
 2/2 anonim ***** válasza:
A "Spuri" legalább olyan jó!
2021. jún. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!