Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szélhámos szerelővel mit...

Szélhámos szerelővel mit kezdhetnék?

Figyelt kérdés
Egy vízszerelővel küzdök, mellékvízmérő órát akarok beszereltetni a lakásomba, de ez a szerelő ultra nehezen elérhető, nehézkes, egy hónapja tart már a cécó, addig jutottunk, hogy a falat kiverte, meg azt állította, hogy nem kapott 3 helyen vízmérő órát egy megyeszékhelyen...Nem hiszem el, hogy ennyi ideig kell húzódjon egy mellékvízmérő óra beszerelés. Ígérget, hazudik, nem tudom elérni, nem veszi fel. Mit tehetnék?

2022. máj. 19. 19:41
1 2
 11/14 Cubina ***** válasza:

Hagyd a fenébe és hívj egy másik szerelőt, biztos van egy megbízható, vagy kérdezz körbe ismerősöktől, hogy náluk ki csinálta az ilyen munkákat, kit ajánlanak.

A szélhámos egy fillért sem érdemel. És hívd fel azt, aki ajánlotta és mondd meg neki hogy nem kérsz többet a hazudósból, de el is híreszteled ország-világnak, hogy senki se allkalmazza, mert ígérget, hazudik, de nem csinál semmit. Még a netre is kiírod minden fórumon, hogy XY városban XY- nem megbízható.

Így legalább másokat nem verhet át többet.

2022. máj. 25. 22:33
 12/14 A kérdező kommentje:
11/11 Cubina Mintha megérezte volna, mielőtt új szerelőt akartam hívni, jelentkezett, és meg is csinálta, szóval végre túl vagyok rajta.
2022. jún. 1. 14:11
 13/14 Cubina ***** válasza:
Jaj, de jó, végre! :) Jól kifogtad ezt a semmirekellőt.
2022. jún. 4. 05:11
 14/14 A kérdező kommentje:
13/13 Cubina Ja, de többet se hívom! :)
2022. jún. 4. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!