Olajos vagy olajmentes kompresszort? Lidl 55ezresről vélemény?
Figyelt kérdés
Festékszóráshoz az olajmentes csak a jó? Ennek viszont az élettartama nagyon rövid állítólag. Az olajosokon kefe nélküli motor van?2022. ápr. 17. 13:29
1/4 anonim válasza:
" Az olajosokon kefe nélküli motor van?"
Persze, ez nem porszívő, hogy pörögjön mint állat :D . Egyébként meg más az a motor amit a fúró-csavarozóban van, meg ami kefenélküli és 230 Voltról megy.
Megfelelő olaj és vízleválasztóval szerintem az olajost is tudod használni. Most ilyen is volt a Lidl-ben 8 ezerért.
2/4 anonim válasza:
olaj nélkülit vettem az aldiban, de marhára megbántam. Soha nem volt száraz kompresszorom, ezért bedőltem...csakis olajos, hálózatról üzemelő, tartályos kompresszort vennék..
Amúgy örök darab, és tartósan is üzemeltethető.(csak az olajcserére kell ügyelni)
3/4 A kérdező kommentje:
Az olajnélkülivel mi a gond? Hamar tönkrement?
2022. ápr. 17. 19:19
4/4 anonim válasza:
Hát nekem van ilyen is,olyan is. Az olajmentes metabo 50-l. Egy kis wd 40et azért fújtam a légszűrőnél a hengerbe. Ha nem zavarja a működést, időnként meg is fogom ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!