Güde 50035 olajmentes kompresszor megbízható?
Figyelt kérdés
Kép:
Ezt a kompresszort érdemes megvennem? Otthoni célra használnám, kerekek felfújása stb...
Az nem baj, hogy száraz olajmentes kompresszor?
2014. nov. 9. 21:16
1/7 anonim válasza:
Otthonra én is olajmentes kompresszort vettem. Igaz nem Güdét, hanem Stanleyt. A célnak tökéletesen megfelel és ha megkopik se fog olajat nyomni a levegőbe.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, valszeg meg is fogom venni
2014. nov. 10. 14:01
3/7 anonim válasza:
nincs az a pénz, amiért én még egyszer bármi Güde dolgot vegyek.
kínai vacak.
4/7 anonim válasza:
404error!
Tudsz olyan barkácscélra készült gépet, amelyik nem made in PRC? Kíváncsi lennék rá!
5/7 anonim válasza:
azt csak mellékesen jegyeztem meg hogy egy kínai fos hulladék a Güde.
a kérdésre adott válaszom tükrözi, hogy személyem mennyire tartja megbízhatónak a Güde termékeket.
de mindenki azt vesz amit akar, úgyis a saját kárán tanul az ember.
6/7 anonim válasza:
5! Akínaiaknál olyan technológia van már, hogy berosálsz🙂. A szar kínai 20-éve igaz volt. Az hogy legyártatnak velük úgy dolgokat befektetők hogy "ennyi pénz van rá, megcsinálod"? Persze hogy megcsinálja. Az európai piacon meg 10x es áron megveszed. Az összes nagy cég ott gyártat. Majdnem mindegyik. Ők már rég ellesték a technikát és minőségi saját termékeik vannak. A vonat 400-500km/ órával közlekedik stb..
7/7 anonim válasza:
1/6! Van azóta tapasztalat? Kopott már a motor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!