Miért nem tudom berántani a fűkaszát?
Figyelt kérdés
Egy Einhell bg-bc 43 fűkaszánk van.Most akarok vele először füvet nyírni de valamiért nem akar beindulni.Mi lehet a baj?Miért nem indul?2022. ápr. 14. 15:06
2/3 A kérdező kommentje:
Már megoldottam beindult.De azért köszönöm
2022. ápr. 15. 22:01
3/3 anonim válasza:
Ugyanilyenem van. Tele tank, sok (15) pumpálás a cuclin, szivató, és a hiányzó félgáz pótlása egy damilhurokkal pl, amit a gázkarra tudsz igazítani indításhoz. Melegen alapjáratot állíthatsz, gyárilag pont magas szokott lenni, mert ugye lespórolták a félgázt. 10 tank után a gyárilag túl dúsra állított karbit nem árt beállítani legpörgősebbről szűk nyolcadot visszatekerve a csavaron, ehhez pacman csavarhúzó kell asszem (olcsóbb volt piaci karbit rakni rá, szóval én azt vettem inkább, addig meg egy passzos benzincsövet húztam imbuszkulcsra, azzal állítottam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!