Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Dewalt DCD791D2 fúró/ csavaroz...

Ki vagyok én kérdése:

Dewalt DCD791D2 fúró/ csavarozó- ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Soha sem volt profi akkumulátoros fúróm, de most lecserélném az eddigi hobbi kategóriás gépem. (Nem feltétlenül van szükségem profi gépre de szeretem a jó gépeket.) De a lényegre térve, Dewalt DCD791D2- öt néztem ki, viszont olvastam olyat, hogy valakinek nem fut egyenesen a gépbe befogott fúrószár, vagy bitfej. Ha már ennyi pénzt szánok rá akkor jó gépet szeretnék. (legalább is nekem sok pénz.) Van valakinek tapasztalata a dewalt gépekkel kapcsolatban, ha igen leírná a véleményét ?

[link]

2022. ápr. 14. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
791-es típust használom 15 éve. Nagyon megbízható, csak ajánlani tudom. Nekem nagyon sok dewalt gépem van, nagy része amerikai a másik része német. Még egyikben sem csalódtam. Benne van az anyag és precíz szerszámok.
2022. ápr. 14. 09:46
 2/5 THX84 ***** válasza:
Ilyen gép van nekem is. Profi, megbízható gép. Több Dewalt cuccom is van, minddel meg vagyok elégedve. Ha van rávalód, vedd meg. Nem fogod megbánni. Viszont hobbi szinten nem biztos, hogy ki bírod használi a benne rejlő potenciált.
2022. ápr. 14. 13:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Bizalmat szavazok ennek a gépnek, eddig egy hyundai akkumulátoros fúróm volt, annál csak jobb lesz. :)
2022. ápr. 14. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanígy vagyok, mint Te, kérdező, nem feltétlenül van szükségem profi gépre, de szeretem a jó gépeket - inkább ne tudjam kihasználni, mint hogy kevés legyen, ha valaha szükség lenne rá! A DeWalt nagyon jó márka, minőségi, és én is pont ezt a gépet nézegetem egy ideje, valljuk be, ár-érték arányban brutálisan jó: 70 Nm nyomaték, 2000-es fordulat, 40/13 mm fúrásteljesítmény - ez nem barkácsgép, hanem már az ipari gépek alja! Mindez 2 db normális akksival (2 x 18 V) és töltővel, komplett szettben 70 ezerért szinte ajándék!
2022. ápr. 14. 22:15
 5/5 A kérdező kommentje:
A mérete is pont jó, az erősebb gépek méretben is nagyobbak. Szerintem is ez a megfelelő választás.
2022. ápr. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!