Ilyen nincs! Megveszek egy ingatlant, benne gáztűzhellyel és "felrobban" (mondjuk vezetékes gáztűzhely robbanásról életemben nem hallottam) akkor hogy bizonyítom, hogy előző, vagy az azt megelőző kivel köttette be, vagy 5-8-10 év alatt hányszor lett leemelve burkolás, vagy takarítás miatt?
Vagy ha örököltem ingatlant és már kérdezősködni sem tudok?
Szóval, pont ezért NINCS ilyen kitétel biztosításnál, de ezt azért minden ilyen kérdéshez odaírod és én vagy más leírjuk ezt neked.
2022. márc. 26. 18:37
12/17 anonim válasza:
#11 Most írtam le először. Amúgy csak halkan megjegyzem, hogy 5 évente felül kell vizsgáltatnod a gázkészülékeket. Ez tartalmazza a bekötések felülvizsgálatát is. Aki megcsináltatja, ez elteszi a jegyzőkönyvet, ha eladja az ingatlant, akkor átadja. Aki vesz, az meg ha figyel erre, akkor kéri. Ha nincs, akkor megállapodnak ki rendezi. Ennyi.
2022. márc. 26. 19:14
13/17 anonim válasza:
Kemény életed lehet!:)
2022. márc. 26. 19:23
14/17 anonim válasza:
10 ezer csak a kiszállás lesz kis túlzással.
2022. márc. 26. 19:32
15/17 anonim válasza:
Az hát. 5 évente kihirdeti a közös képviselő, hogy jön a felülvizsgálat, majd jön a szaki, bekisérem a fürdőbe a kazánhoz, majd a konyhába a főzőlaphoz (de lehet, hogy fordítva), megnéz pár dolgot, kitölt egy papírt, majd elköszönünk egymástól. Legalább 10 perc 5 évente. Képzeld, mivel a kondenzációs kazán még garanciális, oda évente jönnek ellenőrizni, ez a garancia feltétele. Nem is tudom, hogy bírom ki. Remélem azért a kocsidban cserélsz/cseréltetsz olajat :) Az se muszáj ;)
2022. márc. 26. 19:41
16/17 anonim válasza:
Szakít hívnék, bár gáztűzhelyet pont nem kellett bekötni, csak villanyt. De a gázkazánhoz sem nyúlnánk hozzá.
Amúgy sok mindent megcsinálunk magunknak, de én ragaszkodom hozzá, hogy áramhoz és gàzhoz nem nyúlunk, a férjemnek sem engedem. Lehet, hogy meg tudná csinálni, de ne kockàztassunk.
2022. márc. 26. 20:49
17/17 anonim válasza:
Bármit bármikor, kellő körültekintéssel, szükség esetén rátanulással. Aztán megszületik az első gyerek, és ilyesmit onnantól valahogy mégse túl szívesen csinálgat az ember...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!