Otthoni használatra szerintetek ez megfelelő?
Eseti jelleggel fa és fém fúrására illetve csavarozásra szerintetek megfelelő lehet ez a fúró?
Én egy ilyet vettem. [link]
Ha nem fontos az ütvefúró funkció, akkor nagyon merem ajánlani! Valami brutál hogy milyen teljesítménye van. Lassú fokozaton nagyon észnél kell vele lenni, mert előbb törné el az ember csuklóját minthogy lefulladjon!
Szerintem is tök felesleges ilyen drága gépet megvenni, mert ez ahhoz drága, hogy az ember akár hónapokig elő se vegye. Meg ahogy a kérdező is leírta, csak az akkupakk annyi mint a komplett gép, pont ezért szoktak a vállakozók is inkább kopletten venni ha lehal az aksi, és ezért látni sokkszor eladó használt gépeket akku nélkül a neten.
De ők használják, akinek meg prosodik a műhelyben, annak meg álásban meg tönkre az akkuja, annak meg mi értelme? Csak hogy elmondhassuk a haveroknak, hogy milyen drága gépünk van?
Otthoni barkácsolásra teljesen jó bármelyik barkács, vagy áruházlánc sajátmárkás gépe is.
Egy a nagyon fontos. Az ilyen akksikat csak feltöltött állapotban szabad hosszabb ideig tárolni. Lemerült állapotban TILOS!
Ha ezt az alapvető szabályt az ember betartja és tényleg csak hobbi célra használja, akkor elég valószínű hogy egy ilyen drágább profi gép, az egész életét kifogja szolgálni!
Miért lenne fölösleges 50-100 ezerért megvenni bármilyen szerszámgépet otthonra? Nyilván az vesz ennyiért gépet, akinek van rá keret. Ha 15-20-25 éves távlatban gondolkozol, ami időre otthoni használat mellett egy profi gép kiszolgál, most hogy 30 vagy 80 eft a gépszett, teljesen mindegy.
Egy 40 éves, 100 eft-os Trabant is el tud vinni a szomszéd városba. Akkor minek vesznek az emberek újonnan 10 millióért autót?
Ha meg tudja venni az egyén 50-80 ezerért a gépet, nem fölösleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!