Otthoni használatra szerintetek ez megfelelő?
Eseti jelleggel fa és fém fúrására illetve csavarozásra szerintetek megfelelő lehet ez a fúró?
Teljesen jó. Fém és fa fúrására is. Ennél vacakabbak voltak pár éve, és azok is tökéletesek voltak. Otthonra tökéletes.
Centis vasat ne akarjál átfúrni, és gerendába csavarozni sem. Otthoni bútor összerakásra, hétköznapi dolgokra jó. Ha szükséges, fába is lehet előfúrni csavarnak.
4-5 éve használok ennél sokkal olcsóbbat, ha csak pár lyukat kell fúrni vasba, vagy akár téglafalba, nem tekergetem a hosszabbítót.
Tavaly egy faszerkezetű teraszt építettem össze vele, 100-150-es facsavarokkal, előfúrás nélkül.
"Ennél vacakabbak voltak pár éve, és azok is tökéletesek voltak."
"4-5 éve használok ennél sokkal olcsóbbat, ha csak pár lyukat kell fúrni vasba, vagy akár téglafalba, nem tekergetem a hosszabbítót."
Azt kéne mégrteni, hogy egy Makita és egy kínai bóvli gép között nem a "tudás" a különbség. Attól hogy egy gép harmadennyibe kerül, ugyanolyan jól lehet vele fúrni. A különbség abban lesz, hogy egy bóvli gép jóval hamarabb tönkremegy, illetve nem fogsz hozzá pótalkatrészt és hozzáértő szervízt találni.
8. Einhell, 5 éves, tizenpárezer volt akkor.
Ha 2 éve ki kellett volna dobnom, akkor se mondanám, hogy rossz vétel volt. De nem kell, mert mai napig tökéletes. 1-1 fúrásra napi szinten van használva, de volt pár nagyobb bevetése, ahogy írtam.
Egy maki pedig nagyságrenddel jobb, nem vitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!