Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Otthoni használatra szerintete...

Otthoni használatra szerintetek ez megfelelő?

Figyelt kérdés

Eseti jelleggel fa és fém fúrására illetve csavarozásra szerintetek megfelelő lehet ez a fúró?

[link]

2022. febr. 11. 14:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Eseti jellegre túl jó is.
2022. febr. 11. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem kevés fém fúráshoz, persze attól is függ mekkora átmérőről beszélünk. Nem a minőségével van baj (az túl jó is, fölöslges barkács célra ilyet venni) hanem a teljesítményével. Illetve barkács célra a két akkumulátoros csomag létjogosultsága is kérdéses.
2022. febr. 11. 14:21
 3/15 A kérdező kommentje:
Ahogy néztem ugyanez a gép akku nélkül + külön megvéve a töltőt és 1db aksit kb. ugyanennyibe kerül. Hirtelen fém fúrásnak a bejárati ajtó fémkerete jutott eszembe.
2022. febr. 11. 14:38
 4/15 anonim ***** válasza:
36%
Fém fúrásra nem használnám, ahhoz van konnektoros verzióm. Az aksis gyenge ahhoz, hogy kerítést csinálj vele zárt szelvényből.
2022. febr. 11. 14:50
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen jó. Fém és fa fúrására is. Ennél vacakabbak voltak pár éve, és azok is tökéletesek voltak. Otthonra tökéletes.

Centis vasat ne akarjál átfúrni, és gerendába csavarozni sem. Otthoni bútor összerakásra, hétköznapi dolgokra jó. Ha szükséges, fába is lehet előfúrni csavarnak.

2022. febr. 11. 15:32
 6/15 anonim ***** válasza:

4-5 éve használok ennél sokkal olcsóbbat, ha csak pár lyukat kell fúrni vasba, vagy akár téglafalba, nem tekergetem a hosszabbítót.

Tavaly egy faszerkezetű teraszt építettem össze vele, 100-150-es facsavarokkal, előfúrás nélkül.

2022. febr. 11. 15:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ezt igy kijelenteni meresz. Vannak olyan akkus efementes gepek amik megeszik reggelire a halozati aszinkronokat. Sot, a legtobb megeszi.
2022. febr. 11. 17:09
 8/15 anonim ***** válasza:

"Ennél vacakabbak voltak pár éve, és azok is tökéletesek voltak."

"4-5 éve használok ennél sokkal olcsóbbat, ha csak pár lyukat kell fúrni vasba, vagy akár téglafalba, nem tekergetem a hosszabbítót."

Azt kéne mégrteni, hogy egy Makita és egy kínai bóvli gép között nem a "tudás" a különbség. Attól hogy egy gép harmadennyibe kerül, ugyanolyan jól lehet vele fúrni. A különbség abban lesz, hogy egy bóvli gép jóval hamarabb tönkremegy, illetve nem fogsz hozzá pótalkatrészt és hozzáértő szervízt találni.

2022. febr. 11. 17:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Hobbira jobb a vezetékes, és jóval olcsóbb is.
2022. febr. 11. 17:33
 10/15 anonim ***** válasza:

8. Einhell, 5 éves, tizenpárezer volt akkor.

Ha 2 éve ki kellett volna dobnom, akkor se mondanám, hogy rossz vétel volt. De nem kell, mert mai napig tökéletes. 1-1 fúrásra napi szinten van használva, de volt pár nagyobb bevetése, ahogy írtam.

Egy maki pedig nagyságrenddel jobb, nem vitás.

2022. febr. 11. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!