Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kályhaajtót nem tudom becsukni...

Kályhaajtót nem tudom becsukni mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Van egy régebbi fatüzelésű Zoraterm 10 kályhám, ma reggel a felső ajtó kilincsénél, a belső oldalon lejött egy kör alakú rész kb 3 centi átmérőjű ami odafogta a kilincset és ez is segített hogy be lehessen zárni. Most csak behajtani tudom a kályhaajtót és próbáltam visszakalapálni de folyton leesik a kilincsről ez a kiskör, e nélkül meg nem tudom becsukni az ajtót és begyújtáskor füstölni fog.

Mit tegyek? Esetleg várjam meg még kihűl a kályha és akkor kezdjem el kalapáccsal visszaütni?

2022. jan. 12. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Fém tört le fémről? Visszahegeszteni nem lehet?
2022. jan. 12. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet kicserélni az alsóval? Azt úgy tudom nem muszáj hermetikusan bezárni, az csak a hamuzó rész. Ezzel időt nyersz és lehet keresgélni megoldást. (Novemberben egy ilyen kályha a Vaterán 100 Ft-ért kel el)

[link]

2022. jan. 12. 16:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Végül sikerült meghegeszteni és megoldodott a probléma, köszönöm a válaszokat.
2022. jan. 13. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!